Mike Bungle Creative Commons License 2002.05.17 0 0 1794
Orulok, hogy igy rakaptatok a talan ugyetlenul megfogalmazott velemenyemre. Nem akartam eliteloen irni arrol, aki be van oltozve. Pusztan tavol all tolem. Ugy erzem, hogy nem kell kivul is megjelennie annak, ami belul van vagy nem valami recept szerint. A koncertre poen beoltozni, valszeg en tul nagy nyul vagyok hozza. Es en is orulok es mosolygok, ha kjurost latok az utcan. En inkabb ugy festek mint egy kis mano, aki grunger /kek-zold-drapp/. Nyilvan az ember valamelyik oltozkodesi szubkulturahoz kell, hogy tartozzon. Egyreszt ez biztonsagot ad, ebben erzed magad jol, ez a hiteles. Uzensz is vele, ha nem akarsz akkor is. Es ugye a valasztek is limiltalt, elkepzelhetsz magadhoz illo dolgokat, de ahhoz varrni is tudni kene :o). Az antidivat divat lesz: ezt ugy ertettem, hogy pl a Ciankalis cuccok a maguk antidivatsagaban kepviselnek egy divatot stb. Nem azt akartam mondani, hogy aki be van oltozve az divatCure-os, hanem azt, hogy talan egy reszuk ettol erzi megtamogatva Cure-os egyeniseget, pedig csak egy masik, kisebb masszaban olvad igy be. De a kulso nyilvan nem ilyen fontos, nem is ezen lovagoltam. Mar erthetobb?

Robert beszelt az MTV-ben kb egy honapja, nemtommikor, es elegge zavarban volt (ez nekem teljesen megejto volt, 25 ev szereples utan is teljesen emberi). Egy fekete kvazi pizsamaban volt es persze Robertul nezett ki. Elmondta, hogy meg kevesbe lenne magabiztos a smink meg ezek nelkul. Nyilvan mi is azert oltozunk fel igy vagy ugy, hogy elrejtsuk kicsit magunkat es a csigahazunkbol szemleljuk a dolgokat.
Neha az a legelesettebb, aki tok brutalul van feloltozve. Szoval nyilvan ezek a dolgok nem szimplak es nem is lehet altalanositani. Meg egyszer bocsanat, ha valakit megbantottam.

A fekete nekem is az egyik kedvenc szinem. Szep, tiszta, eros es nem CSAK `depis'.

Szerintem is az talal ra a Cure zenejere, aki erzekeny, hajlamos elmerengeni a dolgokon es megfogjak azok a hangulatok, amikrol Robert ir. Engem spec megvigasztal a Cure es ugy jon at amikor hallgatom, mint egy szin, hangulat, szello, egy jo film vagy egy jo beszelgetes, egy mosoly. Valami amit teljesen hozzad nott, mint a gyerekkori jatekaid, a barataid.

Amugy egesz mas mufajokban is hallgatok `depis zenet': Alice in Chains : ... o ((((( nagy kedvencem. Jo, hogy annyifele zene van, hogy mindenfele hangulatra lehet talalni.

jo hetveget nektek es csudajo kirandulast aki megy

mike :o)