Nem érzek. Időrendben az felidézett történések fordítva játszódtak le. Tehát 1. csimpazkodás-beesés-takarás-ráközelítés. A nézők + rendezők + játékosok odarohan, a balhé epicentruma a zsűriasztal felé tolódik. Ekkor villan ki a tömegből 2 ízben a földön fekvő, verekedő Damon, másodszorra egy rendező társaságában.
1. Van igazságod a "sántítással" kapcsolatban, nyilván nem CSAK a vereség ténye borította el az agyát, de a 3. meccstől eltekintve semmi komolyabbat nem kapott a közönségtől. Sokadszorra mondom, Szolnoknak van a legbunkóbb közönsége, de a tettlegességet minden esetben Williams kezdeményezte, és ez gáz...
2. A banánnal való megdobást nem láttam (nem tudtam videón visszanézni a meccset) így nyilatkozni sem tudok róla, mindenesetre hiszek Neked, és természetesen mélységesen elítélem. Mindenesetre, ha minden dobálózót meg akarnának verni a játékosok, akkor tényleg bajok lennének. Persze ez egyáltalán nem mentesíti az elkövetőt, a megoldás az lehetett volna, ha Williams odaviszi a corpus delictit a játékvezetőhöz, vagy a zsűriasztalhoz, mint ahogyan az történni szokott, még azt is el tudom képzelni, hogy az Alba - erre hivatkozva - levonul a pályáról, de Williams inkább megőrült, újra...