LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3781
1. Sajnos az Alba már jópár vereséget összeszedett idén, mégis ez volt az első eset, hogy W. verekedni kezdett, így szerintem az "összefüggés-elmélet" kicsit sántít.
2. W. attól gőzölt be a 3. meccsen, hogy megdobták banánnal. Ha megnézed a felvételt, látod, hogy végig egy irányba, nagy valószínűséggel egy embernek mutogat kifelé, és az ő irányába próbálna indulni, ha nem fognák hárman. Azt már csak én teszem hozzá, hogy azt a bátor embert a meccs után szívesen összeeresztettem volna Damon-nal, nagy valószínűséggel soha többet banánt nem vett volna a kezébe. És szintén hozzátenném, hogy nagy valószínűséggel a banán mindenképpen repült volna, akármit csinál W. és akármi az eredmény. Az ember nem szorongat egy banánt egész meccsen a kezében. Ha éhes, megeszi :-)
3. Ismét szerencse, hogy nem volt nálam a gépem tegnap este, amikor néztem a közvetítést... fuckyounigger, kukluxklan(!), cigányok, f...szopó alba stb. rigmusok 80%-ban. És, hogy egy győzelmet miért kell az utolsó két idézett kórussal, de leginkább a takarodjatok! felszólítással ünnepelni, azt már végképp nem érem fel ésszel... Hajrá Olaj, Szép volt fiúk nyomokban sem volt felfedezhető. Bocs, hogy ezt kell írnom, de boldogok a lelki szegények...
Előzmény: Avass (3777)