Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3777
Nagyon nem örülök, hogy nem olvasod figyelmesen a hozzászólásaimat. Már többször elnézést kértem mindenkitől a közönségünk magatartása miatt. Most mégegyszer megteszem: Sorry, Albacomp, különösképpen Damon Williams a rasszista megnyilvánulásokért és a mocskolódásért.
Azt is megemlítettem már, hogy megérdemeltük volna a pályabetiltást.

Tudom, hogy nem érdekel, de azért leírom: némi köze azért Williamsnek is volt ahhoz, hogy (mégegyszer és utóljára: nem emberhez méltóan és maximálisan elitélendő módon) úgymond "foglalkozzon vele" a közönség. Az első meccsen senki nem tette ezt, mégis mi lett a vége? A második szolnoki meccsen szidták, Williams részéről ua. a reakció. A két meccs között szukolói mocskolódás szempontjából ég és föld a különbség, a közös bennük az, hogy mindkétszer kikapott az Alba és Williams mindkétszer balhézott. Tudom, csak feltételezés, de én összefüggést látok e két tény között. Biztosan nagyon elfogult vagyok, de azért objektíven próbáltam szemlélni a viselkedését, még valami olyasmit is írtam, hogy "az elején nagyon nyugodtan és szimpatikusan viselkedett, pedig jobban szidták. Akkor kezdett bedurvulni, amikor nyilvánvalóvá vált: kikap a csapata." Ezen kár vitatkozni, mert ez tény. Az tényleg az én "kitalációm", hogy a két meccs alapján netalántán összefüggés lehet ezek a dolgok között, ezt mindenki eldöntheti magában, én nem fogok erről többet vitatkozni...

Természetesen az is a privát véleményem (és nem összeesküvés-elmélet), hogy mi történhet az 5. meccsen. Ezt Williams (előbb taglalt) szolnoki szerepléseiből szűrtem le, nem is szólva az alapszakaszbeli balhéjáról. Több, mint 10 éve járok kosárlabda mérkőzésekre, láttam már sok kemény dolgot, de ennyire fegyelmezettlen, ideggyenge játékossal még nem találkoztam.

Abban viszont igazad van, hogy lehet intelligensebben is elintézni. Én is szemtanú voltam az általad említett Shannon-Blanks-Olajfunok esetnek, ma sem tudom megállni mosolygás nélkül. Jól megkaptuk! :-))
Ezzel, azt hiszem válaszoltam is a feltételezésedre, ami egyáltalán nem esett jól :-(( ("Mert többek között te, a kultúrált és intelligens Olaj-drukker is leszednéd róla alighanem a keresztvizet...").

Végezetül, nem találkozunk, nem mintha nem szeretnék, de sajnos még Fehérvár közelébe sem jutok ma el, nemhogy a csarnokba. :-((

Előzmény: Törölt nick (3773)