Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3769
Sporttárs
Nem értek egyet Belferával 100%-ig, de Veled sem.
Nem akartam különösebb kommetárt írni a Williams-ügy ilyen kurta-furcsa lezárásához (lehet, hogy belefásultam a szövetség "ítéleteibe", már felháborodni sem tudok igazán), de a köztetek kirobbanni készülő vita megszólalásra ösztökélt.

Az valóban nem látszik a videófelvételen, hogy ki verte laposra a rendezőt, ebben senki sem tud állást foglalni ezen bizonyíték alapján. Egy kérdésem azért maradt! Ezért idézték be a fegyelmi bizottság elé??? Miért nem a TÖMEGVEREKEDÉS KIROBBANTÁSA MIATT????? Ez pedig egyértelműen bizonyítható a már sokat emlegetett videófelvétel alapján! Igazán korrekt döntés volt!!!
Igen Trepi ütése egyértelműen látszik, de az már nem, hogy akire az ütést mérte (W), az éppen mit csinál (valszeg VEREKSZIK valakivel a földön). Egyébként a felvétel szerint ez az egyetlen ütés, ami látszik, megintcsak kivételt képez a T. bizottság által felmentett Damon Williams, aki - többször látszódik - a földön fekszik és VEREKSZIK. Egy ízben mellette a földön látható egy rikító sárga kabátos ember (rendező). W. ekkor is VEREKSZIK.

Azt írod:
"Williams ellen rendőri eljárás lesz, ami, tekintve, hogy a gyanúsítások - és nem a bizonyítékok - szerint súlyos testi sértést okozott egy tömegverekedésben".

A "tömegverekedésben, ahol egyedül Williams VERKEDETT.
Egyébként ez azért kicsit több, mint gyanúsítás. Az igaz, hogy a szolnoki VTV felvétele ebből a szempontból nem használható, ám vannak a bizonyításnak más módjai is. Pl. szemtanúk meghallgatása, tárgyi bizonyítékok (az itt nincs), stb. Ráadásul (úgy tudom) létezik egy amatőr videófelvétel is, amelyen rögzítve van a rendező megverése.
Azt egyébként mindketten elismerik, hogy együtt a földre kerültek, akkor veszítve el egyensúlyukat, amikor a rendező átkarolta W.-t és ki akarta tessékelni a veszélyes helyzetből. Williams erre azt mondja "nem tudom miért került kórházba, én csak ellöktem magamtól". No comment
Nem is beszélek arról, hogy persze nem vették figyelembe az "ítéletnél" Williams legutóbbi szolnoki kirohanását, amit szerencsére a csapattársai megakadályoztak. Mi lesz, ha az esetleges 5. meccsen nem figyelnek rá a többiek eléggé, és bejut a nézők közé????
...én tudom: a szövetség be fogja záratni a csarnokot, vagy a bíró rögtön kiürítteti az egészet, csak hogy DW megnyugodjon! (egyébként erős a gyanúm, hogy ezért nem adtak neki sportszerűtlent Orosz felökleléséért, féltek, hogy "megsértődik".)

Előzmény: Törölt nick (3766)