Dob Creative Commons License 2002.05.17 0 0 6504
Pár észrevétel így eső nézésre:
Elég látványos valóban, de kicsit már már túl szirupos a sok CG trükk. Yoda nagyon béna volt.. nem tom, mi esz ha én 800 éves leszek, de nem hiszem, hogy ekora baromságokat fogok mondogatni egész nap. A beharangazókból én valami nagyon sötét dolgot vártam, ahol semmi poén, semmi szerelem nincsen csak kín, és szenvedés, mint amilyen a Birdalom visszavág volt. Teljesen más szájizzel mentem volna el a moziból, ha nem a "házasdjunk össze, és jajdejó" jelenetet nyomják a végén, hanem a "menetelnek a klónok a birodalmi indulóra", szóval ez sem volt túl jó.
A romantikusnak titulált részeken nem hatódtam meg anyira, egyedül az hatott meg, amikor Boba Fett fogja Jango Fett sisakját.
A szereplők közül egyedül Obi Van volt király, nekem nagyon bejött a színészi alakítása, nem mint Anakinnak, aki rémgyenge volt.
Amir a drdi gyárban mászkáltak, már láttam magam elött az új SW játékot a "Droid Factory"-t, amiben ugrálni kell ala Tomb Raider. C3PO nagyon nem volt vicces, amikor a fejét cserélgették.
Van a jelenet, amben sorra hullanak a Jedik, durva minden, magam alatt vagyok, azt snitt.. buta droid bénázik, majd megint snitt... megint hullanak a Jedik, kérdem én.. hol itt a dramaturgiai érzék.
A repülő Droid vicces volt. A villámos jelenet Lee és Yoda között mókás. Jango Fett lehetett volna durvább.
Szóval szerintem nem nagy szám, a Birdalom Viszavággal össze sem lehet hasonlítani, annak ellenére, hogy abban nem volt anyi CG-s jelenet.

Obi Van beszolása nagyon jó volt: "Mért érzem azt, hogy te fgsz sírba vinni?".

Szóval a 10 pontból kap 7-et.. NÁLAM