ds9 Creative Commons License 2002.05.17 0 0 6494
Jango Fett nem azt mondta, hogy ( Darth ) Tyrannus ( alias Count Dooku ) bérelte fel ?t a klónhadsreg elkészítésére, mert ez több oknál fogva nem stimmel.

1. Nem erröl beszélgetnek ( amikor elöször láttam a filmet én is azt hittem, hogy a klónokról beszél, de másodszor rájöttem, hogy nem ), hanem Obi van érdeklödik, hogy volt e mostanában a Coruscanton, etc . és amikor azt mondja, hogy igen, lehetséges, akkor kérdezi meg hogy arra ( Coruscanti küldetés ) ki bérelte fel ?? Erre mondja Tyrannust.

2. Egyébiránt a klónok készítésére nem Jungo Fettet kérik fel, hanem a kaminoiakat, Fett csak a DNS-ét adja. A kaminoiak meg által lettek verve, azt jelenleg nem tudjuk, hogy ki által,de majd kiderül.

3. Érdekes az is, hogy Jungo Fett nem (!!!) akarta megölni Amidalat, hanem felfogadott egy bérgyilkost és azt öli meg amikor az felfedné a kilétét. Söt ami után Obi vannal beszélget rögtön mondja a fiának, hogy pakoljon mert mennek, mert Kenobi rájött valamire, de ennek ellenére nem ö támadja meg Kenobit hanem az öt :o)))

Jungo Fett tulajdonképpen nem bérgyilkos, hanem fejvadász, dolgozgat ide-oda ( meg modellt áll pl. ), de nem akarta megölni Amidalat, ha meg akarta volna, akkor ezt megtette volna a Coruscanton ö saját maga, de nem tette, utána mehetett volna ö Kenobinak, de nem tette.
Ez azért érdekes.

Előzmény: artanis (6429)