Sziasztok! Kb. egy éve nem írtam hozzászólást ebbe a topicba, de most úgy éreztem, hogy muszáj, mivel épp most jöttem haza A klónok támadásáról, és még teljesen a hatása alatt vagyok.
Ez a film sokkal jobban tetszett, mint az első, mivel nem volt gyerekes. Az idegesítő Jar Jar egyenesen megdöbbentett: hogy ezek mit csináltak belőle!!!
Yoda harc közben kolosszális volt - kétségtelenül ő a legnagyobb Jedi a világon! Szerintem a harmadik filmben majd megint jól összecsap Dookuval a Dagobán, aztán ottragad, Dooku pedig meghal.
Az kissé röhejes volt, hogy 20 Jedi körben állt, körülöttük pedig több ezer robot... kissé cikis.
Wattonak 'jól állt', hogy ennyire lerongyolódott, C3PO viszont szuper volt a rohamdroid testével... azon halálra röhögtem magam.
Anakin mint gonosz igazán nagyon el volt találva: csak úgy szikrázik a gyűlölettől a tekintete - nagggyon tuti Darth Vader!
Állati volt Obi Vannak az a bemondása, hogy "miért is érzem úgy, hogy te fogsz a sírba vinni?" Ez nagyon el volt találva!
Hiányoltam viszont az űrcsatákat - az a kis aszteroida-üldözés nekem nem volt elég. Viszont a pici Boba Fett igazán ari.
Azt hittem, Owennek és Berunak nagyobb szerepe lesz... na mindegy.
Száz szónak is egy a vége: jó film volt, de azért jó néhány dolgot hagyott nyitva: pl. nem magyarázták meg, hogy a homoklakók miért és tették ezt Shmivel... lehet, hogy Palpi táv-szuggerálta őket, rájuk kényszerítve az akaratát, hogy aztán odacsábítsa Anakint és átküldje a sötét oldalra? Neeem... ez túl bizarr lenne, ennyire talán még Palpi sem fondorlatos.
Viszont az a kéz-jelenet a végén... (aki látta, tudja miről beszélek, aki nem, annak nem mondom el előre). Szóval eléggé megdöbbentő volt... Like father, like son... :)
Ha még eszembe jut valami, akkor megírom, most ez elég. Jó volt, és kész, úgyhogy aki még nem látta: sipirc a moziba!