AliceCsodaországban
2002.05.16
|
|
0 0
243
|
Én egy egyszerű lélek vagyok... ezekhez már nem tudok hozzászólni.
Árnyék! Mi bajod Vekerdyvel? Milyen könyvet írt, amitől úgy kiakadtál? Én még akkor olvastam a könyveit, amikor a lányaim kicsik voltak, és bizony nekem NAGYON SOKAT SEGÍTETT - talán többet, mint bárki tanácsa - amiket azokban leírt. A Fiatal szülők könyve, a 3-tól 6 éves korig, a Kamaszkor táján, meg az iskoláskori problémákról írott könnyen emészthető nagyonis VALÓSÁGOS és nem elképzelt problémákat megközelítő és arra konkrét választ, megnyugtatást stb. adó írásai akkor nekem megfizethetetlenek voltak, mert pontosan olyan gondokkal küzködtem. (Pl. az iskoláról írt könyvében az a fejezetet, aminek ha jól emlékszem az volt a címe, hogy "Tényleg hülye ez a gyerek?" éppen akkor olvastam, amikor már 2 hete ÉN KORREPETÁLTAM a gyereket, aztán rá is jöttem, hogy ez a legnagyobb marhaság. Minden igaz volt amit ott írt, fogadtam korrepetítort, pillanatok alatt megoldódott a problémám. De rajta kívül még más soha nem mondta azt se, hogy pl. vannak gyerekek, akik érzelmi empátiával rendelkeznek, de a teljesítményük általában nem elég ahhoz, hogy pont belőlük legyen orvos, tanár stb., olyan akinél éppen ez lenne a legfontosabb, és bizony ha máshogy nem megy, akár csalással is őket kellene az egyetemekre bejuttatni... stb.) |
|