A nyári dzsemborival kapcsolatban már rég szólaltam meg - Avass teljesen jogosan "zaklatott" telefonon ezügyben. :-))
Az időpontok, melyek nekem valszeg nem megoldhatók: júl. 13-31., aug. 17-23.
A koordinátori szerepkört szívesen elvállalom innen Sopronból is - természetesen megfelelő sikerdíj ellenében. :-))
A csapat(ok) szervezését szerintem majd csak az időpont konkréttá válása után lehet megkezdeni - Boran, ChrisClay, Gery, Gringo, Kwest, Némó, majd jelentkezek nálatok, de ha van valami, akkor Ti is ismeritek legalább az emilcímemet.
A programba fel kellene venni a büntető- és hármasdobóversenyt, hogy ha már a komolyabb mozgásban nem is vehetek részt, azért én is nyerhessek valami(ke)t. :-))
Emellett - ha meglesz az időpont - a meghívandó vendégekkel is jó lenne egyeztetni. Én még azt is el tudnám képzelni, hogy a játékosok fújnák a meccseket - hadd érezzék át a bírók nehéz helyzetét. :-)
A csapattagokkal pedig ki lehetne töltetni egy szabályismereti tesztet, és ez ugyanúgy beszámítana a meccs eredményébe, mint annak idején a jobbziccer-büntető-balziccer a minibajnokságban. :-))