Úgy látom nagyon sarkítva fogalmaztam.Nem azt mondom,hogy csakis a féréfi kosárcsapat,DE:
pl.:
-beázik a csarnokunk :(
/tudom nem azért mert a Szexárdot támogatjuk/
-előbb visszaléptették az akkori másodosztályból,majd megszüntették az ASE felnőtt focicsapatát
-támogathatnák akár a város másik focicsapatát (PSE)
Hoppá nem akarok ismét átesni a ló tulsó oldalára!Nem úgy értem,hogy miért nem a focit támogatják./Az még inkább unszinpatikus,hogy az UTE meccsein feltüntek Paksi Atomerőmű reklámok-főleg hogy ezzel kapcsolatban hallható volt pár kósza mende-monda.../
-legyünk reálisak:az ASE-nál nem folyik (nívos) utánpotlás nevelés :((( Pedig,ha belegondolsz minden szükséges feltétel adott lenne.
-a pénzt amit megkap Szexárd Paks is megkaphatná,vagyis másképp: M'ér pont Szexszárd?
-ezeken kívül nem tudom mennyire ismered az ESZI átszervezését (főleg az indokok)-ez azonban már messze nem ennek a fórumnak a témája
-vagy akár miért adjuk a lét a Szexszárdnak,miért nem Mi rendeztük meg a MagyarKupa 4es döntőt? (ui. ott is a pénzre hivatkoztak)
Az összeboronálásról:
Elárulom Én is megnéztem a meccs hátralévő részét.Habár az akkor már rég eldőlt :(
Persze,nem állítom,hogy a 2 meccs egybeesése nem véletlen,de álljon már meg a menet!
"... miért ne próbálnák meg összefogni a szurkolókat? "
Ha ezt a szurkolók a csapat vezetőinek kérésére teszik,és nem azért,mert Ők maguk gondolják így akkor ott v.mi gáz van. /Ami kötelező sosem yo :)/
KSC<=>ASE
Nem vagyok kompetens :)
Szvsz u.ez az ellentét oka,ami Nekem sem teszik,és a szurkolók ezt kin vezetik le,ha nem a "gyűlölt" /:))/ csapat játékosain.
saabee,az 1re inkább Local Patriot :)