Sziasztok!
Csatlakozom LD-hez, nekem is jót tett, hogy csak most tudok írni a tegnapi meccsről. Elég trágár lett volna ha reggel írom. Szóval:
- A szolnoki közönség most nálam is elvetette a súlykot. A mérkőzés 40-45%-ában az elenféllel foglalkozni, főleg ilyen rasszista, gyomorforgató stílusban az már nekem is sok. Volt időszak amikor azt gondoltam, hogy nem érdemelnénk meg a győzelemt.
- Bírók: Valovics csak az Albának fújt jól! Az volt a legnagyobb alakítása amikor megadta DW 3 pontosát, mely már időn túli volt. Ezután Miljkovics elég keményen reklamált az ellenőrnél, mely miatt Valovics technikait adott az edzőnek. Mindezek után (némi tanácskozást követően) a 3 pontost visszavonta, de a technikai maradt. Jogos reklamálásért???????! Az sem volt semmi amikor a már kipontozódott Vuki sétált a kispad felé és a pad felé, mosolyogva elkezdett tapsolni (nem teátrálisan, és nem a bírónak) puff technikai (ez volt a 6. hibája Vukinak...). Tényleg jól vezetet!!!! Áramot.....
- DW: ide gondoltam egy nagyon mocskosat írni, de nem teszem. Ez az ember nem sportpályára való. A VTV-n este visszanéztem az Orosz elleni faultja nyomán kialakult helyzetet. A fault után W. önmagában állt a körte közepén, háttal a később kiürített szektornak. Állt, álldogált egyszál magában egyszer csak mint egy állat a háta mögött lévő nézők felé kezdett rohanni. A jelenet fényképe benne van a mai Nemzeti Sportban. Ez mindent elárul. A kispadra leültették, majd legalább 2X kifutott a tőle 8-10 méterre lévő szektor felé. Alig bírták lefogni. DW NEM SPORTEMBER hanem egy.......
Igaza van Avassnak, ha pénteken nem győzünk, akkor vasárnap akár vér is folyhat a tiszaligeti csarnokban.Ne így legyen azt kívánom.
A Falco győzelme előtt emelem kalapom, gratulálok!
Hajrá Olaj!