aries_76
Mas ugysincs itt ugyhogy tolem kapsz egyenlore valaszokat (te mer nem moziban vagy ?)
1.az nem turbina , hanme ionkiegyenlitett ketfazisu biturbina .Namost ha za ionkiegyenlites tokeletes lenne , akkor szepen egyenletesen szolna nem ugy mint egy dugyttyus motor , de mivel a ket (altalaban, mert lehet tobb is)turbina energiakapocssal van osszekotve (ami miatt legifogat es nem siklo) , ott az energiakapocs belezavar az ionkiegyenlitesbe , igy az allando turbina ionkontrollingadozas miatt joval nagyobb a visszacsatolasi energia amplitudo (azaz a visszacsatolas ingadozik ezaltal a turbina is)emiatt docognek a turbinak ,erre meg rajon az alacsony fordulatszam , ahol sokkal nehezebb az az ionkiegyenlitesi hibakat korrigalni, ezert kicsit docogos lesz a hangaj .DE ugye akkor miert ilyen a konstrukcio ? Mert energiakapocs helyett hasznalhatnak fiksz kotest , de akkor vagy kisebb teljesitmenyu turbina kellene (nagy nem lehet mert szetszakitana az alvazat) vagy egy nagy turbina(itt az iranyitast is nehezebb lenne osszehozni) , ami szinten gyengebb mint ketto .
Tehet marad ez a konstrukcio .
Tehat kisse nehezebben kezelheto , felig meddig megbizhatatlan konstrukcio , viszont iszonyu ero (ez nem az az ERO :)) Ezert is a fogat kialakitas , hogy tudjanak rugalmasan helyezkedni az egyes turbinak , ne legyenek fixen kotve mert szetesne
2. Ha jol ertem arra gondolsz , hogy fert bele eleg uzemanyag arra a 3 korre ?
Ez meg egyszrerubb Nem kerozinnal mukodnek a turbinak :) Hanem egy eleg hagyomanyos szamito (nem jut ezsembe a neve az sw ben ) anyagnak ami ho hatasara tobszorosere tagul , a tagulas kozben meg no a fajhoje is .Igy alapbol kis helyen elfer , de megis sok energiat hordoz
3.Hat qui-gon epp haldokol szerintem utoljara meg akarja erinteni a 'fiat' , hisz nekik nem nagyon van normal gyerekuk igy a padawanjuk tolti be ezt a szerepet valahol es hat epp annyi ereje maradt hogy megerintse a szajat mer az van a legkozelebb.
(gondolom az arcat akarta)
druss42
Namost nem kell komolyan venni az elozoket , most talaltam ki , de akkor miert nem azt a klasszikust kerdezted , miert van hangja az urhajoknak az urben ? :)