én nyolcadikos koromban C++-ban programoztam
Nem nagy etwas (wagy ecczalyg, whichever comes first:). Tudok walakit, aki hatodikos koraban programozott turhetoen; raadasul nem is a borland/m$ gagyit, hanem emacs-et es make-et hasznalwa! (Lyowan, na! Az info doksikat az anyanyelwen tudta olwasni...)
De az már mégicsak bunkóság, ha valaki ilyen konzervatív nézeteket is vall, akkor nem arra rávilágítani, hogy ez miért baromság...
Nem! Kisfilyam! az a bunkosag, ha walaki mas politikai alaspontlyara wonatkozo kilyelentest tesz anelkul, hogy talyekozodna. Ha olyan okos lennel, amekkorat tewedtel, ocsi, akkor te lennel az Ed Witten:)) Amugy a szorended szerint te inkabb a meggyespite lehetsz -- o meg kb. Witten ellenpolusa...
...érveket felhozva értelmesen vitázni...
O! szowal wegignezted azt az amokfutast, amit beszelgetesunk alanya elkowetett! Neha meg azt se tudta ertelmezni, amit irtam. Pl. hol a franczban irtam egyetlen dicsero szot is a basic-rol?! Osszesen csak arra utaltam, hogy a pascal legfellyebb a basic-hez kepest wolt tortenelmi alternatiwa. (Mert: It is practically impossible to teach good programming style to students that have had prior exposure to BASIC; as potential programmers they are mentally mutilated beyond hope of regeneration. :)))) Amugy az alapeszme: amilyen az aggyisten, olyan a fogaggyisten! Hiwatasos es elszant erwelo wagyok; de ha walakirol kiderul, hogy porokat szed racionalis gondolkodas ellen, akkor annak nalam nincs -- es nem is lehet -- kegyelem! (Awagy ugy gondolod, hogy kiserletunk alanyanak sikerult pl. ertelmes ellenerweket felhoznia a terido szingularitasaira wonatkozo Hawking-Penrose elmelettel szemben?!!!! Mert ha igen, akkor egesz batran wilagitsal ra!:)
A legocsmányabb dolognak tartom, ha valaki a másik adatait, honlapját korábbi hozzászólásait kezdi nyálazni és azon élvezkedik.
Figyelembe wewe mind a 11(!!!) hozzaszolasod (buszkeseg tolt el, hogy mar az elsot szereny szemelyemre pazaroltad:), ezt nagyon is meg lehet erteni. Semmi erweles, csak frocsoges^2. A helyedben ezt en is inkabb titkolnam:))) Amugy ugy gondolod, hogy az "adatok"-nal walaki azert adlya meg a home page-et, mert el akarlya titkolni?:)))
Esetleg a LUG ülésen nemcsak csámcsogatatok, hanem közösültetek is...
Lya! Ahogy a newbol is latszik (LUG = Linux Users Group) tulalydonkepp egy nagy csoportsex partirol wan szo! Ellenorizheted: ezzel a szoweggel elmégy egy HLUG gyulesre, oszt ott malyd lyol megszopatnak:)))
Mondd, te tényleg találkoztál Hawkinggal?
Hihetetlen, de tenyleg. Es Bondival, Sciama-val, es Penrose-zal is, hogy csak a brit relatiwista iskolanal maradlyunk. Ez megoldhatatlan problemakat okoz neked?
Ez a Howking nekem Stphen, neked Professor Hawking azt sugallya számomra, hogy Hawking neked maximum a csicskásod lehetne
Nem igazan. Wan egy angol szofordulat (ti. "Stephen for me, Professor Hawking for you"), amit akkor hasznalunk, ha walaki tulzottan bizalmaskodwa probal beszelni. Arra akartam utalni, hogy bar az elwtarsad le Stephenezte Hawkingot, kicsi a waloszinusege, hogy szemelyes wiszonyuk erre alapot adhatna.
Ps. Orommel olwastam, hogy Teljesen kibuktam rajtad. Please, please, please! Lyesso raz!:)))
Pps. Talan ha wisszaterhetnenk wegre a topic eredeti temalyahoz! Mondlyuk lyarasd le MB-t alaposan azzal, hogy teszel ra egy pozitiw meglyegyzest!:))))
Ppps. Korabban nem inkabb a "Na csá!" elkoszonest kultiwaltad?:))))