Volt egy kis időm, jobban beleolvastam ebbe a sárdobálásba.
Szykla mondott egy marhaságot, hogy Pascalt kell tanítani. Hülyeség, én nyolcadikos koromban C++-ban programoztam, a Pascalt csak a törikönyvekből ismerem. A prologot még onnan sem. zt eszik vagy isszák?
De az már mégicsak bunkóság, ha valaki ilyen konzervatív nézeteket is vall, akkor nem arra rávilágítani, hogy ez miért baromság, hanem az illető múltjában és egyéb dolgaiban vájkálva nevetségessé tenni. Te nagyokos capikám, aki puszipajtása vagy Hawkingnak, legalábbis ezt gagyogod, te nem tudsz érveket felhozva értelmesen vitázni, neked a másik megalázása a célod? Igaza lehet, hogy egy rohadt perverz alak vagy. Teljesen kibuktam rajtad. A legocsmányabb dolognak tartom, ha valaki a másik adatait, honlapját korábbi hozzászólásait kezdi nyálazni és azon élvezkedik. Mondd, hányszor mentél el közben? Esetleg a LUG ülésen nemcsak csámcsogatatok, hanem közösültetek is, hogy ennyire kielégült karcolatot tudtál röffenteni?
Mondd, te tényleg találkoztál Hawkinggal? Ez a Howking nekem Stphen, neked Professor Hawking azt sugallya számomra, hogy Hawking neked maximum a csicskásod lehetne, te valami igazi agyabaszott zseni lehetsz... Gondolom Lovászt is te tanítottad az egyetemen. Hányok az ilyen görényektől.
Csá