Gratulálok dr. kovács lászlónak,a csapat eszének az idei remek kis csapat összehozásában. Remélem olvassa az interneten (már ha tud,hisz egy bajai b***ó). Én nem a játékosokat hibáztatom (talán csak a Bánét -később visszatérek rá),mert nem ők tehetnek róla,hogy pl. ennyi évesek, vagy pl. ennyit tudnak. Ez a barom elzavarta a Halimicset,meg a Nunneryt akik tavaly megnyerék nekünk a bajnokságot (ugye egyetértetek ezzel ti is?),csak azért hogy a szerződések megkötésekor megint leszakíthasson egy csomó PÉNZT a zsebébe. Elzavarták a Lecsót (ahol Gémes ott az aranyérem:-)))))))))))))))))))), aki kb. annyit ér,mint a Bukva,ha nem többet ! És akkor szerinte jobbak lettünk idén! Menjen vissza bugyikat,meg zoknit árulni a kis boltjába!
Na és akkor a Báne. A szerény véleményem (így a szezon végezte felé:-( ,az hogy nekem egy nagyon ellenszenves egy fráter! Olyan...nem is tudom megfogalmazni. De valahogy a játéka is,olyan "fejfájdítós" (nem tudok jobb szót rá). Erőlködös. De ezt még mind ELVISELNÉM!
De azt már nem,hogy csupa dacból minden fontos meccs előtt SÉRÜLTET jelent!
Jól van,kedves Dzunics Braniszlav (maradhatott volna felőlem szerb is! Ez a Brown gyerek 100x szimpatikusabb nála,és legalább JÁTSZIK!).
Nos kedves Dzunics, jól van te győztél, bebizonyítottad,hogy NÉLKÜLED nem tudunk nyerni. Méltóztatna játszani holnap,vagy elvárja,hogy az összes szurkoló kinyalja a seggét?!Egyébként a meccsről. Szurkolásunk az idei -talán- leghangosabb volt. Hatalmas új zászlóval (kár,hogy most debütált...). Remek hangulat... és végre -teljesült a vágyam- végig sportszerűen,semmi fújdmegasípot,meg miegymás (pedig tán megérdemelték volna...), max egykét kopasztól a Trianon, buzi Alexe felkiáltás(ő meg megérdemli).
A játékosok:
Simi: most már megértem miért válogatott. SZENZÁCIÓS JÁTÉKOS!!!!!!!!!!
Bencze, Szikó: csak dob,csak dob,csak dob,csak dob... Közben meg egyik se HALIMICS!!!
Brown: extraklasszis védekezés (már-már Rony-s), sok labdaszerzés, kicsit felelőtlen támadójáték. De ő legalább AKAR!
Ivko: ő a húzóember. A legjobb játékosunk. Nagyon jó volt megint.
Sejo: inkább nem írok róla semmit,legyen annyi elég,hogy a GORDAN -így széttörött térddel- azalatt a 5-6 perc alatt,amit játszott 100x jobb volt,mint ő.
Na ennyi,aztán majd meglássuk.
A falko vérszemet kapott. Báne nélkül nem nyerünk Szombath.-en. De talán vele se. Mindenesetre én elmegyek. Ha nyerünk örülök,ha nem legalább szidom a Kovács Lacikát. Ez maradt meg nekünk erre az évre. Sajnálom.
Ha esetleg kiesnénk,akkor az én személyes kivánságom,hogy a Körmend nyerje meg a bajnokságot.
Hajrá Kaposvár!