Teljesen igazad van!!! Az új autónak az alábbi előnyei vannak:
1. ÚJ. Nem hányták (stb...) össze az első és hátsó ülését. Más lába nem koptatta a pedálomat. Más feneke nem puhította az ülésemet. Én speciel CSAK új autót vagyok hajlandó venni. Ha nagyon kevés pénzem lenne, pl. minden probléma nélkül vennék egy Suzukit vagy akár egy Thaliát. Picit több van hál'Istennek, úgyhogy Almera lett belőle. Ha még több lesz (miért ne???), belevágok a Primerába, az tuti!!! :)
2. CSERE LEHETŐSÉGE. Amikor az első Almerámat tavaly szeptemberben becseréltem, egy minimális kp.fizetéstől (kb. egy tizenöt éves Golf ára) eltekintve lényegében nem történt más, csak további öt évvel meghosszabbodott a részlet futamideje (és a garancia is :), mert hogy lett egy új Nissanom...)
3. CASCO ÉS EGYEBEK. Az embernek nincs többet gondja szerelőkkel. Nem berhelik, nem kenegetik ecsettel, nem raknak bele lengyelpiaci utángyártott szutykokat. Évi egy olajcserét azért ki lehet bírni. Ha meg törik, a biztosító megcsináltatja nekem. De azért ne törjön, ha nem muszáj! :)
Na, ennyit az új kocsikról. Ja, még valami: a nettó fizetésem négy-ötszöröséért sajnos csak használt autót tudnék venni. Azokat meg nem igazán kedvelem. Éppen elég megalkuvás, hogy nőt ma már csak (le)használtan kap az ember :((( Legalább az autóm legyen érintetlen.