mackor Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1942
Szia Crimson !

Én is jobbulást kívánok a feleségednek!
Magértem, hogy kicsit riasztó lett ez a topic mostanra, de vedd figyelembe a következőket. A topic elején mindenki lelkes volt az új modell miatt. Ezután jött a kérdezősködős időszak, mikor mindenki feltette a kérdéseit, majd mostanra a lelkesedés helyett inkább a kisebb-nagyobb hibák megbeszélése van terítéken. Ez normális.
A másik, hogy ez a topic nem egy reprezentatív minta. Itt vagyunk néhányan, és ebből a néhányból is néhányan küzdenek gondokkal, azonkívül nem kell mindet kézpénznek venni. Pl itt elhangzott, hogy csapágycserére is visszahívnak 307-eket. Erről eddig egy szervizben sem hallottak, pedig több helyen is rákérdeztem.

A töréstesztek alapján ez egy elég biztonságos autó, gondolom ez nektek egy jelentő szempont (sajnos) ez események ismeretében. Ha nem veszed túl sok kényelmi csingi-lingivel, akkor szerintem a BSI resetttel sem fogsz találkozni, bár ez még nem bizonyított, hogy mivel, és hogyan függ össze…

Nekem egy 1.6-os prezensz +automata klíma +CD rádió van, és (lekopogom) még semmilyen elektromos problémám nem volt, pedig már nem olyan soká egy éves lesz.

Meg aztán gondolom, hogy a gyárban is tanultak a kezdeti hibákból, és letisztultabb lett az autó.

SZÓVAL RÁBESZÉLLEK :-)