gedeonbacsi Creative Commons License 2002.05.15 0 0 153
Hát ez valóban nem egy független hírforrás !
Na de sebaj ! Mit is irnak itt; hogy kokárdás idős embereket inzultáltak. Ha ez így volt az baj,
igen baj ! Baj mert nem kellett volna felülni a provokációnak ! Na nem azok provokáltak , akik meggyőződésükből kokárdát hordtak és védtelen idős emberként, nem is tudták mire kinálják fel magukat ! Hanem azok akik ezt kitalálták ! Tudták, ha a jobboldali érzelmű embereket valahogy megjelölik, akkor abból előbb-utóbb elcsattan egy pofon. De nem az ő arcukon, mert ők nem járnak az utcán, vagyha igen akkor jól körülveszik őket. Nekük semmi rizikójuk nincs !
Képzeld el, hágy öreg csepeli melóst képeltek volna fel, ha arra szólitják fel őket, hogy hordják a Kiválló Dolgozó érmüket, mert azt becsületes munkával érdemelték ki !!!
És nincs mese, még talán a rendőr is bevitte volna, mert pechére abban a vöröscsillagos címer szerepel.
Nemzeti ünnepekre én is feltettem eddig a kokárdát! Megtiszteltem eleink emlékét ! S volt idő amikor egy kokárda hordásának , még volt tétje !
Hogy jövőre felteszem-e ? Nem tudom. Még ülepedni kell egy kicsit a dolognak !Idén okkal és ok nélkül kissé sokat lobogott a zászló. Mondhatnám, most "túlettem" magam a hazafias pátosszal !
Talán 2003. március 15-re újra hiányozni fog a kokárda, talán újra eszembe jut majd, hogy ezért gumibotoztak meg a Lánchídon annó, talán a többieknek is lesz kellő méltóságuk ahhoz, hogy köznapjainkra ne használjuk el az ünneplő érzéseinket ! Talán !
Előzmény: molim (145)