szistipisti Creative Commons License 2002.05.14 0 0 1936
Szia RocsiAlfaracing!

Gratulálok a döntésedhez, nem semmi a 307 SW. Nekem hagyományos 1,6 Prémium van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Olyan autó, amit egyre jobban lehet szeretni, de erröl korábban már írtunk. Nekem 1,6-os van, véleményt csak erről tudok mpndani, de, ha nem lett volna olyan nagy különbség az árban, lehet, hogy HDI-t vettem volna. Szerintem a középkategória legjobb Diesel motorját a Franciák gyártják, de az árkülöndség nem éri meg. Legalábbis nekem nem. Én is gondolkodtam a 2.0-on, hiszen mégis csak erősebb, meg gyorsabb, a presztizse is nagyobb, de drágább, és állítólag nem meggyőző a különbség az 1,6-hoz képest. Az 1,6 is nagyon jól megy, nyomatékos, és finom, kultúrált csendes jószág. A legfőbb érv viszont mellette szerintem a szerényebb fogyasztás, ami még így sem sorolja a kategória élére, a 2 literes meg 2 literrel többet eszik. De ha valaki megengedheti magának a 2 literes az mégis csak 2 literes. Megbízhatóságról itt voltak megoszló vélemények, de én teljesen bízom benne. közel 20 ezer km után még semmi okom nem volt az aggodalomra. Szerintem a kisgyermek betegségeket már kinőtte, és egyre ritkábban kell selejtes alkatrészre számítani, - ami ha lesz egyáltalán - gari időben biztosan kijön. Véleményem szerint nincs még egy ilyen praktikus, funkcionális, kényelmes, FINOM kis autó, mint a 307-es. Egy igazi társ, akivel öröm együtt útra kelni, és alig várom, hogy hoszabb útra indulhassunk együtt a családdal, aminek szinte teljes jogú tagja a 307 is. Pláne az SW!

Előzmény: RocsiAlfaracing (1932)