xGabi Creative Commons License 2002.05.14 0 0 3643
Természetesen én is olvastam Ökrös (egyébként nem Gábor,hanem Imre!) nyilatkozatát a mai újágban ; tulajdonképpen nem is tudom,mit gondoljak a dologról.Felfogható felesleges hangulatkeltésnek,talán jobb lett volna ezt az egész vitát azzal lezárni részünkről,hogy majd kiderül a fegyelmi bizottság ülésén,mi az ábra.Nekem spéci nem hiányzik,hogy a mi egyesületi vezetőink is beszáljanak ebbe a verbális adok-kapokba!

És hogy mit gondolnék,ha Nagy Gábor nyilatkozna hasonlót ?
Valószínűleg ugyanazt,amit akkor gondoltam amikor asszem a szombati Nemzeti Sportban olvastam NG nyilatkozatát ; gyakorlatilag a teljes felelősséget áthárította a szolnoki rendezőségre és szurkolókra,kihangsúlyozta milyen súlyos atrocitás érte őt a Tiszaligeti Sportcsarnokban,Williams - t még csak meg sem említette.Kicsit úgy állt a helyzet az ő olvasatában,mintha a balhé azzal kezdődött volna,hogy a szolnokiak visszaütöttek...
Szóval - minden bántó szándék nélkül - az a véleményem,hogy NG már régen megmondta a magáét...

Az eddigiekkel ellentétben azt viszont örömmel konstatáltam Ökrös nyilatkozatában,hogy megemlítette,megindult az eljárás a "Kosár - párbaj" c. újság szerkesztője ellen.Ha ez valóban egy Albacomp - vezetéstől független lap,még azt sem tartom kizártnak,hogy maguk a szfvári vezetők is elhatárolódnak a benne leírtaktól ; azt hiszem,részükről ez lenne az egyik legjobb lépés a feszültség csökkentésére.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Törölt nick (3620)