Üdv a topicban!
Sajnos nem tudok neked infót adni, hogy hol van vmi forrás/személy/cég, aki el tudná mondani, hogy mi mindent lehet beállítani új sw letöltésével, ill. hogy mikor érhetö el új firmware és az pontosan milyen hibát javít ki. Ha találsz ilyen forrást, légy szíves oszd meg velünk, mivel gondolom mindenkit érdekelne. Bár nekem egyelöre nincs semmi sw-es problémám az autóban.
A 2.0-ás motor jó döntés, ha a fogyasztás nem elsörendü szempont. Nekem eddig a minimum olyan 9l körül volt országúton, max. 11.5 városban. A Casco-ban olyan évi 50-70e a különbség, a felszereltségtöl függöen.
Ezért cserébe kapsz egy kis plusz eröt "ajándékba". Tapasztalatom szerint két dologban érezhetö különbség az 1.6 és 2.0 között. Az egyik, hogy a 2.0 picit erösebben húz, a másik hogy a 2.0-ánál rögtön megjön az erö, ha megnyomod a gázpedált, az 1.6-nál kicsit várni kell, amíg felpörög a motor.
Szerintem nagyon kellemes autózni a 2.0-ával, örülök, hogy ez van, élvezem, de azt is hozzá kell tegyem, hogy ha új autót vettem volna, akkor 1.6-ot választottam volna, mivel annyival nem jobb a 2.0, mint amennyivel drágább (nekem elég lett volna az 1.6 Presence, a 2.0 pedig csak Premiumban van, ezért a kettö között már jelentös az árkülönbség). De próbáld ki magad is!