Szia Sporttárs
1. Igen, sajnos (mármint, hogy alkalmas...) :-(
2. Azt nem tudom, NG-vel kapcsolatban sem szoktam igazán negatív jelzőket használni. Mindenesetre nem tetszene a dolog.
Egy kis háttérmagyarázat: Dr. Ökrös Gábor polgári foglalkozása ügyvéd, ergo nagyon ért a szavak csavarásához és a nyilatkozatháborúhoz. Sajnálatosnak tartom, hogy folytatódik ez a dolog, bár azt azért meg kell jegyezni, hogy ez VÁLASZ a fehérvári vezetőedző, a sportvezető nyilatkozataira, valamint a többször emlegetett kiadványra. Óvodás nyelven azt is mondhatnám: nem mi kezdtük.
A doppinggyanú nevetséges (akárcsak a "Terror Háza" és a pofon-leütés), talán csak egy aspektusból tudom elképzelni (Ökrös is erre gondolt, legalábbis úgy tudom): a teljesítménynövelő szereket szedő sportolókra jellemző a "túlpörgés", hirtelen elszabaduló indulatok, és ebben az állapotban a kontrollálhatatlan viselkedés (mondjuk ezzel az erővel Pavlovics, vagy Lapov is a labor előtt állhatnának sorba...).
Nagyon nem szeretném, ha félreértenéd a dolgot, egyáltalán nem akarom megvédeni az említett sportvezetőt, sőt megmagyarázni sem akarom a szavait, szerintem be kéne már fejezni a háborút, mert ezt senki nem nyerheti meg, csak vesztesek lehetnek.
(a pályán) Győzzön a jobb! Hajrá OLAJ!