Üdv 307 tulajok és fanok!
Mint volt Toyota Yaris tulaj olvastam végig a topicot, kezdetben nagy, majd egyre csökkenő lelkesedéssel.
Előzmény: Sajnos a Yaristól (1.3-as Luna) egy hármas karambol miatt kellett megválnom - a feleségem volt a (vétlen) szenvedő alany: sorozat és ablakos bordatörés, agyrázkódás, temérdek zúzódás, 2 hét intenzív, nem részletezem. A Yaris védelmében legyen mondva, hogy mind az orvos, mind pedig a szervízes azzal vigasztalt, hogy a feleségem olcsón megúszta...hát...
A Yaris viszont totálkár.
Nos egy nagyobb(erősebb) és biztonságosabb autóra vágyunk tehát most. A Toyotával eléggé meg voltunk elégedve, főleg a supportja volt jó, meg a kereskedő is maximálisan korrekt, de az új Corolla az árához képest fapados és manuális klímával már Premium 307 is kerekedne az árából.
De a topic végére már meginogtam, hogy érdemes-e 307-ben gondolkodnom. Két használt (2001.07.) 307-est is láttam az egyik kereskedőnél, mindkettő Presence, az egyik 10k körül futott 1,6-os, a másik 50k körüli 90 lovas HDi. 3,5 ill 3,7 mFt árban.
Azért még érdekelne a véleményetek, elsősorban a HDi-ről, a 90 lovat kevesellem, de évi 40-50k lenne a futása, ezért már megérné az esetlegesen kisebb teljesítményt elviselni.
Naszóval úgy általában egy kis biztatást várnék, vagy ilyesmit...előre is kösz.
crimson