Szia Sporttárs és Rostás!
Tegnap megnéztem felvételről a szolnoki VTV-n a fehérvári felvételeket, melyet valamelyikőtök kommentált (élőben sem tudnám megkülömböztetni őket névszerint). Szigorúan az objektívitást viszgálva kaptok tőlem egy 8. osztályzatot (1-10). Ezt vegyétek dicséretnek. Egy mondat nem igazán tetszett: "Góbit terrorizálják a szolnoki védők". Lapovot nem a fehérvári védők? Nem számoltam de legalább 10 személyit kaptak róla, és még amit nem adtak meg. Igazán nem akarok vitatkozni a bíráskodásról, mert azzal egyetértek veletek, jól visszaadtátok. Nagyon szarok voltak a bírók. De vajon mi az oka, hogy összesen 6-8 bíró vállalja Fehérváron a bíráskodást, a többi játékvezető pedig határozottan elzárkózik ettől!?
Még egy vélemény az ominózus kiadványról amely itt heverem előttem. (egyébként tartalma miatt a tegnapi fegyelmi meghallgatáson is téma volt a szövetségben!)
Kiadvány hátulja, névtelen vezetőségi tag nyilatkozata: Vagy nem akarta direkt megírni a nyilatkozó nevét mert így "jobb" lett a cikk, vagy nem elnökségi taggal beszélt. A hétvégi Nemzeti Sportban minden vezetőnk névvel nyilatkozta le a véleményét az ominózus cikkben...
Nem tudom miért véded meg azt az újságírót aki még az sem tudja, hogy az alapszakasz végén ötödik volt az Alba és nem negyedik!!!!! (lásd 2. oldal, Sterbencz László......)
Egyben igazat adok neki: "Nem közönséges bravúr, hőstett volna ha a fehérvári csapat mégis győzni tudna." Szolnokon. Remélem nem mi csinálunk belőletek hősöket. Győzzön a jobb!!!
Hajrá Olaj!!!!!!!!!!!