A műsorújság - üggyel kapcsolatban : számomra is elég nehéz olvasmány volt a meccs előtt.Én nagyon tisztelem és becsülöm a fehérvári illetőségű Posch Endrét,hogy a cikkaláírásokból ítélve szinte majdhogynem egymaga szerkeszti a lapot,de egyszerűen minősíthetetlen,amit leír benne!Ezt jogi,bírósági ügyekben nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak nevezik.Természetesen én is elfogult vagyok a saját csapatommal szemben,ennek következtében nem mindig tudok teljesen reális maradni,de amikor ilyeneket leírnak,hogy pl. "azt kell tehetetlenül végignéznünk,amikor szeretteinket éri méltánytalanság,nyilvánvaló igazságtalanság.Márpedig Szolnokon pontosan ezt kellett elszenvednie kedvenc csapatunknak" vagy "ha ugyan a sport szókészletével egyáltalán még visszaadható az,ami mérkőzés ürügyén ott végigmegy" - a szolnoki csarnokra célozva vagy "az a vendégcsapat,amely győzelemre számít Szolnokon,ki van téve a szurkolóknak álcázott ultrák verbális,sőt akár tettleges brutalitásának,a rendezők tétlen (sicc!),cinkos asszisztálása mellett" És MÉG SOROLHATNÁM!
Mit gondoljon ilyenkor,ezeket a sorokat olvasva egy szolnoki szurkoló ?
A következő sorban Posch úr azt is bebizonyította,hogy nem látta a csütörtöki meccset : "a végjátékban csütörtökön is erősen lejtett a szolnoki pálya" - még a legelvakultabb szfváriak sem hivatkoztak meccs után a játékvezetésre... Egyébként is a faultarány 20 - 19,a dobott büntetők aránya 11 - 16 volt.
Tovább nem is folytatom,mert ez egyszerűen dühít!