kuoni pasztor!
Nem tartom elkepzelhetetlennek hogy Geneva Sport szerkezet lenne benne, az kicsit laposabb kialakitasu, mint a tobbi. Meg talan kicsit igenyesebb. Talan ezert DeLuxe. Meg persze a tokozas. Egyebkent ismerosnek van Ruhla DeLuxe oraja. Detto ugyanazzal a 0 koves szerkezettel, mint a tobbi, csak kicsit mas a tokozas. (Talan az a ket mikron arany lehet DeLuxe azon, ami meg dorzsolestol is lekopik).
Korrektseg: eladoja valogatja. APT irta korabban, h. latott mar IWC -t Poljot verkkel... Szerintem belenezes nelkul nagy batorsag barmit venni... Egeszen jol is jarhat egy csupa rozsda szerkezet is.
Ecserire erdemes kinezned, olyan mint a bolha, csak minden nap van. Persze hetvegen jobb ott is, delelott. Nagyon szornak az arak, nezz korul, mielott barmit vennel!
Komolyabb darabok vannak a koruti uzletben is, szerintem aranylag korrekt arakon.
Hidveghy Laszlo oras a Kiraly utcaban, a Lovolde ter es a korut kozott. Szerintem o is korrekt aron arul, bar piacon olcsobban ki lehet fogni.
Van egy oras a Moricz korter es az Oktober 23. utca kozott, a Fehervarin, van par hasznalt darab nala is.
Ja, es a Wesselenyi utcaban a belvaros iranyaban a korut felol, ott szep felujitott darabok, ennek megfelelo arakon. De korrekt uzletnek tunik, bar egyszerubb, ha te ujittatod fel.
Van meg a Jaszai ternel, a Falk Miksa utcaban is oras, aki kifejezetten regi darabokkal foglalkozik, szerintem a legdragabb amit eddig lattam a temaban, de nagyon sok szep, kulonleges ora van ott is.
En ennyit tudok hirtelen, APT biztosan ad egy-ketto tippet meg, o "regi motoros" itten... :)
Mas:
Ha jol emlekszem a Ferenciek terenel lattam egy kis orasuzletet, ahol a felirat szerint "kvarcorat nem javitunk! elemcsere sincs!". Mit tudtok errol?
te_o
te_o