Szia Sporttárs!
Örülök a válaszodnak, és annak, hogy mégsem az egész meccsen szidta a fehérvári közönség a szolnokiakat. Ez felemelő érzés. Remélem szerdán az eddiginél sportszerűbb szurkolás lesz, és nem azt kapja a fehérvári csapat amit "megérdemel". Bár szerintem nem érdemelt ki semmit, esetleg W.
A névtelenül nyilatkozó szolnoki sportvezetővel ne röhögtess, hiszen te is újságíró vagy. Tudod mi ez?! Nem lehet cáfolni és bizonyítani sem. Ez a névtelenül nyilatkozó szerintem csak eszköz volt a kiadvány szerkesztőjének kezében, hogy Szolnok ellenes hangulatot keltsen. Sikerült is.
Jó, a vezetőségnek nincs köze a kiadványhoz. Elhiszem ha a legközelebbi számban, vagy külön kiadványon elhatárolódnak az ilyen jellegű hangulatkeltéstől. Én személy szerint elhatárolódok, akár szolnoki, akár fehérvári oldalról jöjjön.
Nem tudom, hogy olvastad-e a múltheti írásomat, de hidd el NG NEM MOND IGAZAT! Mégegyszer nem írom le de akár bíróságon is elmondom, hogy NG-t nem ütötték le (pofont sem kapott)! 1 méterre álltam tőle és vele beszéltem Williemsről amikor összesett. Kétségtelenül oka megvolt a pánikra (nem miattam), de miért a dühös Olaj szurkolók hadán keresztül kell elhagynia a csarnokot???* Nem is feltételezem, hogy ez is provokáció volt.....
Az albakosár.hu esetében tett nyilatkozatomat az oda beíró szolnokiak miatt teljes egészében visszavonom.
* nem hinném, hogy az AS Roma vezérkara a Lazio szurkolóin keresztül távozna egy mérkőzés után...(a mi esetünk ua. csak kicsiben)