zseti Creative Commons License 2002.05.13 0 0 1688
No igen, kicsit elondolkoztat, hogy az első sorban levő pogóba milyen fényképezőgépet merjen az ember bevinni:)) Hogy pogózzon, vagy fényképezzen...
Apropó első sor. Személy szerint ejtem az első sort, mert szerintem baromi sokan lesznek. Nem vagyok üvegből, de kőből sem. A 10 sor körüli pogót is kb. 1/2 óráig bírtam anno... Az első sor előtt pedig egy jópofa kordon lesz majd, amiről ugye mindenkinek beugorhat valami roksilde fesztiválos balhé is, amikoris elmaradt a cure buli. Minezekért nem foglalok sort seholsem:)) Majt OTT, és AKKOR eldöntöm, hol ugrálok:))
Hogy ki meddig jut el, utólag kitárgyaljuk:))
Mondjuk az biztos, hogy a biztonsági őrök azért nem fognak senkit leinteni,mert fotózik a Szigeten:))
És borzasztóan örülök:)) Emlékeim szerint a hivatalos honlapon még sosem volt rajta a Sziget, úgyhogy eszeveszetten bízom a koncerben:))
No persze nem lesz 3 órás... De itt lesz:))

Nekem spec többet jelentenek, mint bármilyen zenekar. Épp ezért nem foglalkoztat, hogy jobb, vagy rosszabb bárkinél, amit eddig letettek az asztalra. Vagy hogy melyik albumuk kevésbé jó. Hangulat kérdése, és "kevésbé jó" számok is célba találnak nálam. Baromira elfogult vagyok, és kész:))

És abromira örülök:))

--Zseti--

Előzmény: Törölt nick (1680)