kuoni pasztor Creative Commons License 2002.05.13 0 0 5577
A bolhas orasokrol szeretnek egy kicsit erdeklodni, mennyire korrektek, mennyire normalis arakkal dolgoznak...

Elso kereskedo a bejarattol balra, a 'zsakutca' vegen. Az orai kis uvegvitrinben, megszamozva vagy arcedulaval. Egy Glashutte volt ami tetszett 8ezerert.

Masodik kereskedo a szinpadi feljaroval szembe, lent. Tulsujos kozepkoru ur, az orai egy kis bormappaban voltak. Marvin-ert 50e-t kert, Omegaert 80-at. Szerintem tole mar csak vegfelhasznalok vesznek, magamfajta lelkes amarotrok nem.

Harmadik allomasomat nem tudom betajolni, a keritesmelletti zsibarusok elott volt mar a vizszintes terepen. Idos bacsi volt, szinte csak aranyorakkal (Omega). IWC zseboraert 150ezret kert, egy Zenith-ert 13ezret.

Negyedik orasom a bejarattol nezve balra levo fedett reszen volt. Szinten idos, csendes bacsi, az orai kis vitrinben. Itt lattam fekete Cornavint 4000-t, kicsi noi Roamert 13ezerert. Kicsit banom, hogy multkor nem hoztam el tole egy Cornavin DeLuxe-ot. APT, tudod miben mas a DeLuxe?
Egyebkent ezeket 3000 korul adta (- alku)

Feljaros sracrol mar kaptam infokat.

Talalkoztam egy erdekes zseboraval, aminek a szamlapjan markajelzes helyett egy budapesti oras neve es cime volt. Hulye fejemmel csak annyit jegyeztem meg hogy Robert Karoly u...

k.p.