Sziasztok mindenki
I. Indexes DK. Kosárlabdatorna
Összesítettem a szavazatokat.
16 szavazat érkezett, a következő megoszlásban (zárójelben a szavazók név szerint, abban a sorrendben, ahogy leadták voksukat):
- 6 db Paksról (Feribá04, Fishtax, Saabee, Nick007, Johnny Boy, Csaby1)
- 5 db Körmendről (Boran, Belfera, Cho8, Némó, Gery)
- 4 db Szolnokról (Avass, Bocai, Gabci456, xGabi)
- 1 db Kaposvárról (Bazsy)
Azért írtam le a szavazókat név szerint, mert ha véletlenül valakit kihagytam az összesítésből, reklamáljon, hogy az Ő szavazatát is beleszámíthassam!
1. „Van-e igény erre az egészre, magyarul legyen-e ilyen hétvége?”
16 igen, MEGSZAVAZVA
2. „Ha lenne ilyen résztvennél-e rajta?”
16 igen, MEGSZAVAZVA
3. „Hol legyen megrendezve?”
Nem mindenki adott egyértelmű választ, ezért a következőképpen értékeltem:
A szavazatok 4 város topicosai közül érkeztek, ezért alaphelyzetben 4 jelölt van a házigazda szerepre. Ha egy szavazat ráillik egy városra, az kap egy pontot (pl.: a ”bajnokcsapat”-ra mind a 4 jelölt kap pontot, mert elvileg még bármelyik lehet, míg a „Dunántúl” szavazatra értelemszerűen 3). Tehát:
2 tartózkodás mellett:
1. Paks: 13 pont
2. Körmend: 10 pont (Gery „minél közelebb” szavazatát ide vettem, hiszen Körmendhez Körmend van a legközelebb :-) )
3. Kaposvár: 9 pont
4. Szolnok: 4 pont
4. „ Egészpályás játék vagy streetball?”
4 tartózkodás mellett:
3 szavazat a „streetball”-ra, 9 pedig az „egészpálya”-ra, MEGSZAVAZVA: „egészpálya”
5. ” Teremben vagy szabadtéren”
3 tartózkodás mellett:
4 szavazat a „szabadtér”-re, 9 pedig a „terem”-re, MEGSZAVAZVA: „terem”
Tehát a topictársak Paksot javasolták, mint helyszínt.
Kérdésem: Ezekkel a feltételekkel ELVÁLLALJA-E PAKS A RENDEZÉST? Paksi topictársak, kérlek benneteket, beszéljétek ezt meg egymás közt, és a választ a koordinátor tegye fel a fórumra.
Ha a válasz IGEN, akkor:
- Feribá, megkérlek, tedd közkincsé, amit nekem elmondtál a paksi rendezés előnyeiről (terem, vendéglő, szállás, stb.)
- Párhuzamosan el is kezdődhetne a szervezés, mert szorít az idő! A paksiak elkezdhetik intézni a termet, és Feribá által említett, esetleges támogatók meggyőzését, stb.
- A párhuzamosságot úgy értem, hogy minden részt vevő városban szükség van 1 olyan emberre, aki összefogja az induló csapato(kat). Hogy haladjunk, én rögtön nevesíteném is az általam javasolt topicosokat:
Paks: Feribá, mint ötletgazda (mondtad, hogy a szerevezésben nem biztos, hogy tevékeny részt tudsz vállalni, de ezt inkább beszéljétek meg Ti).
Körmend: Belfera (Szolnokon már céloztam rá, különben is: Te is kitaláltad már ezt egyszer)
Kaposvár: Bazsy, mint egyetlen szavazó
Szolnok Avass (szerényen elvállalom :-) ). /Szóljon, ha valaki nagyon szeretné intézni!/
Arra kérek minden érintettet, hogy szóljon az, aki valamiért nem tudja vállalni!
Azon városokból, ahonnan nem szavaztak, de érdeklődés mutatkozik a dzsembori iránt, kérjük a beírásokat ide, a fórumba (Fehérvár?).
Arra kérném a koordinátorokat, hogy küldjék el, legalább egymásnak a tel. számaikat.
(Feribá, mindjárt dobok egy mélt a továbbiakról, néhány javaslattal).