Kisfiú
1. Más dolgozni egy pártépületben, és más ott vezetőnek lenni. Ha már ennyire mindent tudsz, akkor világosítsd meg már az elmémet, hogy 1986 április 26-át követően milyen beosztásban (nem mintha ide tartozna) dolgozott a "fehér házban" Kövér László. Mert Medgyessyt az tudjuk. Miniszterelnökhelyettes és KB tag.
2. Bármi történjék, én bízom az igazságszolgáltatásban. Mindenesetre van vizsgálat, aminek lehet a kimenetele, hogy a leendő miniszterelnököt gyanusítani fogják.
3. Én nem beszélek szakemberekről, ugyanis csak példaként említem meg, hogy vannak szakemberek akik azt mondják kell, és vannak szakemberek akik azt mondják nem kell gát a Dunára. Én lajikus vagyok. Pusztán azt állítottam, hogy adva van egy ember, aki az emlkezetes esemény idejében felelős beosztásban dolgozott, és részese volt a mindenható párt vezetésének, és akkor ezek a felelős beosztásban lévő emberek belehazudtak a lakosság képébe, mert nem mondtak semmit, vagy ha mondtak, akkor nem az igazat. Miért tettek óvintézkedéseket az egész nyugaton, és nálunk nem? Mert hazug és aljas volt a rendszer. És ebben a rendszerben egy fontos ember volt Medgyessy a (gaz)ember.