Avass Creative Commons License 2002.05.12 0 0 3554
Szasz Sporttárs

Mond csak, szeretem, ha szembedícsérnek .-))) Egyébként pont ezért szeretek ebbe a fórumba járni, itt érvek hamóngzanak el érvekkel szemben, és a kocsmatársak - különböző mértékben persze - de igyekeznek korrektek maradni. Tényleg nem az udvariasság mondatja velem, de a korrektségben Te is előkelő helyet foglalsz el nálam.

Most igazából Fehérváron kellene lennem, de ez nem jött össze. :-( (a 3. negyed eredményéből úgy látom, hogy lesz még alkalmam ellátogatni hozzátok).

1. Hidd el, csodálkoztam is a viselkedésén. Persze én is elfogult vagyok, főleg irányába (egy csendes, udvarias srácként isnertem meg), de ha elítéltem Williamst, akkor őt is el kell marasztaljam. Igazad lehet, valóban a rossz felfogást vette át.

2. Pavlovics-felvetésedre tényleg nem reagáltam, egyszerűen elmaradt, így is regényeket szoktam írni. Tényleg voltak csúnya dolgai (az átigazolása nekem sem tetszett, nem is szólva az afférjairól). Én személyesen csak a fehérvári esetet láttam - igaz elég messziről - mai napig sem tudom biztosan, hogy ütött-e? Ha biztos információd van, kérlek oszd meg velem-velünk. A dombóvári pofonról is megoszlanak a vélemények, a két oldal persze teljesen különbözőképpen adja elő. Azt szokták mondani, hogy "nem zörög a haraszt" (tovább nem mondom, de nem Kornélra gondoltam :-)) ). Tehát van benne valami, ha a verziók közti középutat vesszük az igazságnak, akkor is történt úgymond testi érintkezés, és ez ugyanolyan botrányos, mint W. viselkedése

Elmondok valamit, csak úgy egymás közt: nekem személy szerint Pavlovics emberileg egyáltalán nem szimpatikus (a csütörtöki verekedésnél tanúsított viselkedése üdítő kivétel). Az unszimpátiámat többek között a balhéjaival vívta ki. Vuki viszont eleinte nem tetszett, mostanra viszont majdhogynem 180'-ot változott a pályán, és azon kívül. Még ma sem grál lovag, viszont szinte jóban van az általa őrzött ellenféllel, nem provokálja. Igaza van Kwestnek, lágyabb Ivko kategória, és ez nálam dícséret, ismert a véleményem Stojanról (most arra gondolok, hogy Ő sem ellenségeskedik igazán az ellenfelével, sőt általában bratyizik mindenkivel).

Nagyon várom a Te és a fehérvári (valamint szolnoki) elfogulatlan véleményeket a mai összecsapásról!