Üdv!
Végre valaki, akinek ez eszébe jutott! (Én is hülye vagyok, nekem se jött ez. Ehhez vsz. semlegesnek kell lenni.) Arra gondolok, amit muybien írt. Erről van szó. A kézilabda is teremsport, ott is óriási meccsek vannak az élen, de ilyen balhékról nem hallani. Legalábbis én nem hallok, lehet, hogy én vagyok alultájékozott. A foci erre nem lehet példa, mert más egy stadion hangulata, és más egy csarnoké. Más teremsportban pedig nincs ilyen nézettség. (A hokit most hagyjuk, az más annyira belterjes, hogy ott az a néhány szurkolótábor már vsz. rég személyesen ismeri egymást.) Vagyis azzal értek egyet, hogy itt fentről kéne tenni valamit, mielőtt nagy lesz a baj. Azt akartam írni, hogy mielőtt vér folyna, de az már folyt. És amikor nem is folyt, akkor is volt kórházi ápolás. (Itt a Falco-Körmendre gondolok.) Vagyis nem egyedi eset a tegnapelőtti.
Második pont (illetve ponthalmaz, mert nem bírok rövid lenni - bocs): max. elismerés Avass hozzászólásaihoz, különösen a legutóbbihoz, amelyben nem kizárólag a vendégjátékosokat teszi felelőssé a történtekért. Természetesen ők is felelősek, de nem CSAK ők. És ha reális akarok lenni (mindig az akarok, remélem többnyire sikerül is), akkor azt is el kell ismernem, hogy igaza van a NG-ral kapcsolatban írottak esetében is. Tény, hogy nem kell őt megverni, ebben a szolnokiak bűnösek, de az is tény, hogy ő sem angyalka. Még akkor is ezt mondom, ha ezért a fehérváriak nem fognak szeretni.
Most abba kell hagynom, mert megjött az asszony, anyám, meg a gyermekem. Na majd folytatom.
Üdv
Pistike