Igaz, hogy lerágott csont, de hadd mondjam el én is a véleményemet.
Sterbencz nyilatkozatával kezdem. Erősen ledöbbentem rajta, mert a mérkőzésnek egyáltalán nem volt terror hangulata. A jól ismert rigmus kétszer (max. 3-szor) hangzott el. Egyszer még a meccs előtt néhány B-közepes kezde el, de nem csatlakoztak hozzájuk, így csak 2-szer hangzott fel. Másodjára (már több szájból) mikor Bencze szabályosan leütötte Lapovot, de a bírók nem fújtak. (Esetleg az lehetett a 3. amit már valaki említett a lejárt támadóidővel kapcsolatban.) Ezen túl se niggerezés, se huhogás, se afrikázás. SEMMI.
LD írta, hogy Williams-et terrorizálták az Olajosok. Tanítani lehetne, ahogy Vuki megfogta! Tisztán, faultok nélkül. (Össz. volt kb 20 faultunk)
A balhé után "persze" már zúgott az a bizonyos dal. Még anyukám is kiabálta, pedig tőle még soha nem hallottam ehhez hasonlót a tizenakárhány év alatt.
Nagy Gáborról annyit, hogy valószínűleg ha nincs a balhé, simán kisétálhat ott, ahol hétvégén a paksiak is kisétáltak. De ilyen felfokozott hangulatban én inkább megvártam volna a helyében a rendezőt, hogy kikísérje. Ütés nem volt (néhány méterre álltam), éppen hogy csak hozzáértek. NG egyszerűen lefeküdt. De sajnos a szövetségben úgyis neki fognak hinni, úgyhogy én is félek a zártkapus meccsektől.
Sajnálom, hogy így alakult. A meccsen azt mondtam, örülök, hogy nem közvetítette a TV, de azért lett volna jó a közvetítés, hogy mindenki lássa NEM VOLT TERROR!!!
Akkor is tovább jutunk!
Hajrá Olaj!