Te civilként jársz ilyen sokszor színházba?Ha igen hogy bírod idővel?
Jaj, de büszke vagyok rá, hogy ilyen kérdés intéztetett hozzám! Köszönet érte! Ezek szerint kezdek méltó lenni az e-mail-címemre (szinhazbajaro@)!
Ha hiszed, ha nem, decemberben kezdtem el színházba járni (egyik Colin-topic-beli társamnak köszönhetően), előtte csak vágytam rá. Mivel nem volt senki, aki megszervezze a programomat, múltak a hónapok és az évek egymás után, színház nélkül. Aztán nekikezdtem: dec.: 3x, jan.: 2x, febr.: 5x, márc.: 2x, ápr.: 4x, máj.: 12x, jún.: 1x. Most már nem tudok leállni, ennyi az egész. Az persze kétségtelen, hogy elviszi a közalkalmazotti fizetésem javát, de nem érdekel.
A negatívum csak annyi a dologban, hogy mindig fáradt vagyok másnap (a vonatom éjfélkor ér haza, 6:30-kor pedig elvileg indulnom kéne vissza a fővárosba).
Holnap megyek legközelebb színházba, de már napok óta csak sorolom és sorolom magamban az előadásokat, amiket még látni fogok a hónapban és majd kiugrom a bőrömből. Legszívesebben táncra perdülnék a vonaton - na persze csak olyan színvonalon, mint Révész a Padlásban. ;-) (Artúr! Nem bántani akartalak, nekem már első látásra is tetszett a táncod!)
Hú, és még mennyi darab van, amit nem láttam!