Hi, folks! /handras,nicko: Zolcsi Baba's back ! Sok meló, és még több nő ! 8)) /
Na vágjunk bele:
Justis_4_US(5297,5299): Feurio. De nem lesz tökéletes így sem (lsd.Help). A projektben "do not insert pauses" és akkor kapod meg a helpet, amiből megtudod, hogy miért is szívás az "elvágott" mp3 a wav-hoz vagy a normál audio-hoz képest... Ja, és természetesen DAO.
Galine(5302),Derrick(5310): Nibiru(5303) javallata bejött?
T_S_Magnum(5304): félórát játszottam vele, de nem sikerült, így csak ötletem van, a megoldás nem biztos. Nem a w2k-val van(csak) a gáz (direkt device-kezelés mezei usernek nyista), hanem a Nero-val is. Ez utóbbi help-je szerint (részletesen keress rá az "administrator"-ra) ui., már setup-kor fel kellett volna ajánlania, hogy akarod-e usernek engedélyezni. Nekem csinált már ilyet a kőkorban (kb. az 5.0.2.x környékén - ha jól emléxem...), de én akkor nem akartam ezt. Próbáld meg, hogy egy ilyen régi darabot installálsz fel (a jelenlegi uninstallja után), hátha. Ha sikerül, akkor meg vígan ráapgrédelsz... 8) A Nibiru által javasolt megoldások egyike sem tudja a Nero-t kijátszani. Sajnos.
ManDark(5316): pl.CDRWin 4... 8) ASPI-t tettél a kicsikére (XP)? Mer' anélkül nem fog menni. Plusz már 2 magyar patch is van a cdwriter database frissítése miatt(is)...
vw1966(5318): szerintem ez már bőven eldőlt azóta.. Hová temetted szegénykét ? Vagy összefutottál Merlinnel, és megcsinálta...??!
Feltámadt /8)/ sztyopka-remixx(5319): először ClonyXXL 2.0.0.6, aztán csak a CloneCD !! Ugyanezt javaslom Derrick-nek és Galine-nek is !!!
handras(5322),nicko(5324): az utolső LG, amivel még 8x-nál kisebb sebességgel lehetett írni, a 16/10/32-es... András, kérlek írd meg lécci a tapasztalataidat privátban (is), mert a cégnél nincs íróm, és az árak miatt csak a te combo-dra gondolhatok, mint reális lehetőségre. Egyébként télleg 4x a minimuma, de a TEAC-om tapasztalatai alapján mondhatom, hogy ez még minőségben "átesik a neccen"... 8) Egyébként, amit az 5329-ben kérdeztél: nem oldható meg driver v. szoftver alapon egyetlen íróval sem; a firmware mindig erősebb.
DooMi(5328): most már van... 8)
nickwarren(5338): sokkal több infót plíz(típus, opsys, ASPI, progi(k), stb.) !! Egyébként Chris Kiki(5341) kérdése a legalapvetőbb... 8)
krupiz(5346): FikaZoltán(5348) válasza maga a tökély ! 8)
csuka123(5349): hányszoros, milyen márkájú lemezt hogyan, stb. nem írt meg...?
Phüüüüü!! Bocsi, hogy ilyen hosszú lett... 8)