Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3443
No, Emír még jobb példa. Én is meléxem olyan meccsére, ahol 14 kísérletből 1 (!) tripla, a következőn pedig - szó szerint - le sem lehetett lőni, ha szorosan ott voltak, akkor Jordán-módra, lepördülve, a levegőben távolodva a gyűrűtől is bevágta. Mint a döntőben Pakson. Azt a meccset pl. szerintem Neki köszönhetitek.

A Körmendnek egyébként úgy általában nem megy kintről mostanában. Amikor - nem is olyan régen - csúcsformában voltak, meccsenként 13-14 trojkát sülyesztettek meccsenként, mostanában jó, ha megvan a 8-9. Ez éppen annyira múlik Rudin, mint pl. Istin, de tény: Rudi eset vissza a leglátványosabban ezen a területen. Ha viszont nem próbálkozik meccsről-meccsre valaki, akkor tuti, hogy nem is fog kilábalni a hullámvölgyből.

Én is mindíg bizakodó vagyok, de őszintén szólva nincs túl nagy esély a sportszerű buzdításra, legalábbis néhányszor biztos fel fog hangozni az ismert rigmus, ami f-el kezdődik és *-okkal folytatódik :-((, hiszen sokak kedvence, az Albacomp fog Szolnokon vendégeskedni. Egyébként a "legbunkóbb publikum" kétes címe, huszáros hajrával ismét a miénk (igaz, Fish?), a csaló és a "megvettétekakupát" jelzők pedig szerintem alaptalanok, más "semlegesek" és nem semlegesek szerint nem. Azt, hogy Váradi spori is állítólag többek közt azt is elismerte, hogy "ezt a meccset a Szolnoknak kellett nyerni", két dolgot jelenthet:
1. Nem szeretett volna vérző orral és szélvédő nélkül hazamenni a vadiúj kocsijával.
2. Tényleg igaz, mármint valaki rászólt valahonnan. Ha ez bebizonyosodik (amire, valjuk meg, elég kicsi az esély) akkor nagyon el leszek keseredve, és minden kosárlabda szurkoló velem búslakodhat. Ugyanis, ha ez most megtörtént, akkor már szokszor megtörtént a múltban és meg fog történni a jövőben, ergo, minek utazunk mi esetenként 6-700 km-eket, hogy buzdítsuk a csapatainkat, ha valaki előre eldönti az eredményt???!!!

Előzmény: _Bazsy_ (3439)