Sziasztok iszákosak
Már megint szép a termés hozzászólásban, úgyhogy mindenkinek csak távirati stílusban.
Olajka91, xGabi: Mit szólnátok egy olajos mini-topictalálkához? Ott mindent megbeszélhetnénk (Zsolnai, Fehérvár, stb.). 1/2 5-kor, a csarnok előtt, rajtam a szokásos szerkó, azaz: a nagyobbik (új) olajos sál, nyakkendőnek megkötve, kívül a régi címer.
Nattata: OK. felteszem a kezem, teljesen igazad van. (Mostanában olyan bizonytalan vagyok, vagy nem?)
Belfera: Egy újabb hozzászolás-gyöngyszem, elteszem a gyűjteménybe. Veszélyes vagy, ha haragszol, inkább légy vidám, ennek érdekében hajrá Körmend! Húzzatok bele, hogy nézne ki, ha a hurkásokkal kéne vívnunk a döntőt? :-)
Sporttárs: Szvsz (végre kikövetkeztettem, mit is jelenthet) Szóval szerintem, itt senki sem ért a kosárlabdához, csak a különbség, hogy Te be is vallod! :-) Ma találkoz(hat)unk (Rostas, Be-st-Pistike?)?
Fishtax: Te vagy az egyetlen Atomos, aki arra mer gondolni, hogy idén nem hozzátok kerül a trófea! Szegény Csaby1, pl. költözhet Szolnokra, ha továbbra is 2 km-re akar lakni a bajnokcsapat otthonától :-))))
Csaby1: Emlékezz, a topictalálkán is már be akartad írni a következő 2. kupahelyezésünket... Gondolj arra, mi van, ha a bajnoki címet is megvettük! :-)