Thor pörölye
2002.05.09
|
|
0 0
121
|
Kedves Mr. Shadow!
Nem vagyok újgazdag. De MÁR szegény se! Tudod, mi becsületesek voltunk 150 éven át. Nem kollaboráltun a felvidékre bevonuló cseh légiósokkal, csakhogy megôrizhessük nagypolgári vagyonunkat. Nem kollaboráltunk a Tanácsköztársasággal. csakhogy visszaszerezzük (Stromfeld az más, ô nem volk komacs), A Horthy korszakban becsületes vasutasok lettünk (nagykereskedôbôl és birtokosból) és nem kollaboráltunk a nyilasokkal sem, sôt segítettük az üldözötteket. Nem kollaboráltunk a Szovjet megszállókkal sem és tevékenyen résztvettünk 56-ban. És nem kollaboráltunk kádárral sem. A család ahol én felnôttem olyan szegény volt mint 56-ban és olyan becsületes is. Az, hogy én csúcsidôben válaszolok neked, az én és csakis az én szorgalmam és tehetségem eredménye.
NEM KELL AZ ÁLLAM SEGÍTSÉGE! NE IS SEGÍTSEN AZ ÁLLAM SENKINEK! NEKEM KELL SEGÍTENEM AZ ÁLLAMNAK, HOGY AZ ÁLLAM GYARAPODJON ÉS GAZDAGODJON. ÉS ÚJRA MEGSZÜLETHESSEN AZ A BECSÜLETES ÉS NEMES NAGYPOLGÁRI ARISZTOKRÁCIA, AMELY AZ ÁLLAM LEGSZILÁRDABB PILLÉRE.
Üdv! |
Előzmény: Mr. Shadow (120)
|
|