hali!
iffy: a dt1 tenyleg szar, igazan olyanrol nem is hallottam, aki istenitette volna :) a polcomat en is lefotoznam, ha lenne digitalis fenykepezom, vagy nem lennek olyan lusta, hogy elvigyem elohivatni a filmet (meg elotte megvenni, etc.) :) ja, az iro meg john grisham :)
bone: jovanna, akkor nem egyezik az izlesunk, lehet anyazni... de nekem akkor is egeszen bejott, kiveve a veget. az meg, hogy mit irnak a hatuljara, a legkevesbe sem erdekel, az ilyen idezeteken sose tudom, hogy sirjak, vagy nevessek...
tns: egy ideig csak kinget olvastam, es ossze-vissza voltak a konyvek, az olvasatlanok a vegen, terjedelem szerint novekvo sorban. most king elfoglal 2 polcot, idorendben, amit nem olvastam, az kijjebb van, nincs a helyere tolva. a tobbi konyv vegyesen nagysag szerint - sajna nincs olyan, mint kingnel meg koontz-nal, hogy konyveik tulnyomo resze ugyanattol a kiadotol jelent meg, igy pl. arthur c. clarke-bol szinte minden polcon van 1-2... ja, es total betelt a konyvespolcom, meg 1, max. 2 kingnek van hely, meg esetleg par kisebb konyvnek, de mostansag nem sok olyan jelenik meg, ugyhogy kene keritenem egy masik polcot :)