The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 84
Udv!

Szerintem:
(kapusok)
Rogerio Ceni (São Paulo): oriasi tehetseg! A klubjaban a szabadrugasokat is o lovi (nemreg a Palmeiras-nak -Marcosnak- be is vagott egyet a Rio-São Paulo elodontojeben), bar nem hiszem hogy Robi Carlos v. Rivaldo v. Ronaldinho Gaúcho odaengedi majd a labdahoz :)
Dida (Corinthians): Amikor Europaban vedett bakizott sokszor de most ujra a regi, csucsformaban van. Lehet hogy kiszoritja Marcost a VB-re?
Marcos (Palmeiras): Felipão ot vedette legtobbszor a valogatottban. Nagy bravurokra kepes. Egyszer-ketszer meggyult mar a baja egy ket ravasz fel/beivelt labdaval (pl. Boliviaban) de a kepessegei nagyon jok. En azert inkabb Dida-ra szavaznek.

(vedok)
Cafu (AS Roma): Azt hiszem egyetertunk a keret egyik legnagyobb asza.
Belletti (São Paulo): Szerintem a VB egyik nagy-nagy felfedezettje lehet. Remekul fut fol a szelen nagy beadasai vannak, sajnos a loveseket nem szokta elvallalni inkabb visszateszi masnak(bar a hetvegen mondjuk betalalt a Corinthians ellen). Cafuval jol valtogathatjak majd egymast a tamadasok segiteseben, nem fociznek Brazilia ellen a bal oldalon :)
Junior (Parma): Rola nem tudok okosakat mondani.
Roberto Carlos (Real Madrid): nem tudom ismeritek-e
Lucio (Bayer Leverkusen): es ot?
Roque Junior (Milan): ...
Anderson Polga (Grêmio): Sajnos a Grêmio-t nem sokszor lattam jatszani, Polga-t se, ugyhogy inkabb nem mondok baromsagokat. Amikor lattam a valogatottban akkor nagyon megbizhato volt.
Edmilson (Lyon) : ugyanaz mint Polga-nal.

kozeppalyasok
Gilberto Silva (Atletico Mineiro): azt hiszem nem lesz alapember. Az Atletico MG-t se sokszor lattam bar mikor igen akkor nagyon jok voltak.
Émerson (Roma): az o teljesitmenye donto lehet!
Juninho Paulista (Flamengo): A regi onmagatol mar nincs nagyon messze. Kicsit tartok tole valamiert de remelem ramcafol.
Kléberson (Atletico PR): decemberben lett brazil bajnok a csapataval, szerintem hasznara lesz a csapatanak; nagy elonye hogy viszonylag ismeretlen, meglepheti az ellenfelet.
Vampeta (Corinthians): Vampeta apora oriasi szukseg lesz. Oriasi jatekos es hatalmas tapasztalata van. Megelt mar 1-2 nagy csatat mellesleg (gyoztesen, nem mellesleg).
Ronaldinho Gaúcho: nagyon tehetseges de remelem a nagy arcabol kicsit visszavesz :)

csatarok:
Kaká (São Paulo): 2-3 honapja csucsformaban volt, szamolatlanul szorta a golokat. Mostanra viszont eleg durva hullamvolgyben van. 10 nap alatt kb. negyszer lattam jatszani es nem egyszer botranyosan szar volt (bar volt azert hogy lott golt). Szerintem csak tanulni viszi ki Felipão, mert az egyertelmu hogy oriasi tehetseg. Meg csak 18 eves...
Ronaldo (Inter): javulgat, majd meglatjuk...
Luizão (Grêmio): Na egyik nagy kedvencem, sokat varok tole. Bar kerdeses mennyi lehetoseget kap, sokan vannak elotte a sorban.
Edílson (Cruzeiro): En azt szeretnem ha golkiraly lenne, el vagyok ajulva tole. Vegleg befuthat, Europaban is.
Denílson (Betis): Csak ne lenne olyan kurva onzo...
Rivaldo (Barcelona): remelem 100%-os lesz.

Amugy a lista alapjan a mindenhol eros lesz a valogatott tan a kozeppalya kivetelevel, az a tobbihez kepest gyengusnak tunik szamomra, van egy gyanum hogy pl. Cafu-ra es Denílsonra inkabb ott szamit majd a mester.

Elõzmény: stonedrop (82)