Avass
2002.05.08
|
|
0 0
3374
|
Szia Fish
Megnéztem az általad említett topicot, és - engedelmetekkel be is másolnám ide Sportbarát hozzászólását, mivel nagyban egyezik az én véleményemmel (remélem ez már kiderült korábban is). Tehát:
"sportbarát
Gratulálok a szolnoki csapatnak, hogy összejött nekik végre a kupagyőzelem. Azt hiszem úgy a játékosok mint a szurkolók örömét (az enyémet legalábbis mindenképpen) beárnyékolja a győzelem mikéntje. Szerintem mindkét csapat szokatlanul sportszerűen játszott, mindent megtett a győzelemért. ( Feltételezem, hogy a paksiak centere is "csak" fáradt volt az előző napi meccs után.Nem láttam az előző napi meccseket csak a csapatokat és eredményeket ismerem feltételezem hogy a paksiaknak volt a nehezebb feladata, de ezt sejthették már korábban .) Sajnos a bírókról a sportszerűség nem mondható el. Nagy II játákvzetőnek a III. negyedre nem lett volna szabad a pályára lépnie. Teljesen összezavarodott, így nem lehet meccset vezetni. Váradi játákvezetőnek viszont illett volna segítenie kollégáját. A meccsen egyébként sokkal jobban koncentrált a szolnok ezért valószínünek tartom, akkor is nyerik a meccset ha mindkét játákvezető úgy fújja a sípot ahogy egy tv-s kupadöntőn elvárható. Valószínű, hogy a szolnoknál 35-40 ,a paksnál 45-50 %-kal kevesebb fautot , kevesebb kipontozódást és a kupadöntőhöz méltó látványos játékot látunk. ( Remélem, hogy a gyermekeimet néhány év múlva nyugudtan leültethetem a képernyő elé és nem csak sportszerü felkészült csapatokat , hanem felkészült bírók által vezetett kupadöntőt tudunk nézni . (Jobban örültem volna 1 pontos szolnoki győzelemnek egy korrekt játkvezetés mellet.) Sajnálom ,hogy a két csapat nem a bajnoki döntőben fog találkozni. Szurkolok a szolnoknak, hogy a bajnokságban győzni tudjon a paks felett , mert különben csak egy statisztikai szám lesz ez a kupagyőzelem. Még két észrevétel : 1, Davis szerintem is az egyik legsportszerűbb játékos , "egy kicsit durva volt ahogy kipontozták " . 2, Gratulálok Trepáknak , nagyon tetszett a játéka. Egy kérdés a tájékozottabbakhoz: Tavaly a Paks nyerte a kupát úgy, hogy azt Kaposvárról hozta el. Igaz-e hogy Nagy II Kaposváron játszott éveken keresztül? ( remélem, hogy csak kacsa, mert ha ez így van akkor az egy kicsit meredek)" |
Előzmény: Fishtax (3371)
|
|