Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3370
Szasz Csaby1

Örülök, hogy megismerkedtünk, ha sikerül a visszavágó topictalálka ügyben, az jó lenne. Nick007, Johhny Boy, Fishtax, Pepy, Saabee + persze a többi Atomos, ha sikerül eljutnunk idén Paksra (a csapatnak és Nekünk) mindenképpen szeretnék találkozni Veletek (újra). A sálamat nem adom! :-))

"Avass +szolnokiak. Szerintem igazából senki nem az Olajt szidta, hanem inkább a bírókat."
A bírókat, meg a Szolnokot, hogy megvették a bírókat + hisztiztek + cirkusz + színészkedés + hooligans (ebben mondjuk telj. egyetértés részemről :-(() + nem érdemeltük meg. Nekem ebben legjobban az utóbbi fájt, ezt tettem szóvá, és azt azért nem hiszem, hogy ez egy "levajazott" kupadöntő volt. Mégegyszer (és utoljára): egyáltalán nem panaszkodhatunk a bírókra, de csalást erős túlzás lenne emlegetni (lásd: Belfera tudósítása a faultokról). Az, hogy Nekünk kedveznek a sporik, egyáltalán nem megszokott (hiába no, nem mindenki kultiválja a szerb stílust), és talán ezért feltűnőbb. Máskor is voltak már ilyen meccsek, nem csak velünk történt meg, hogy ide, vagy oda lejtett egy kissé a pálya (a bírói szimpátia), de, hogy ez meccset eldöntő tényező lett volna?! Szerintem NEM, és ez az igazán fontos kérdés.

...Utoljára írtam a kupadöntőről, végezetül, csak úgy kaposvári-módra: KUPAGYŐZTES! KUPAGYŐZTES! MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK, HEJ, HEJ!!! :-))))))))

Előzmény: csaby1 (3364)