PRIMERA_P11 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 365
Hello pete_sampras!

A mostani P11-es Primerát novemberben vettem 92.000km-rel. Eddig a Nissan Rapidnál szervizelték, de nekem van egy régóta bevált "sima" autószerelőm, ugyanúgy megcsinálja a javításokat, mint a márkaszervíz, csak nem veri át a fejemet és nagyon korrektül dolgozik. Most következik az első szervíze az autónak nálam ("105 ezres"), úgyhogy erről még túl sokat nem tudok mondani. Korábbi Nissan-ok (egy P10-es Primera és egy U11-es Bluebird) nagyon sokat bírtak, nem volt semmi "extra" javítás. Az előírt csereciklusokat érdemes betartani és akkor nem éri az embert semmilyen meglepetés. A Bluebird-öt 370.000km-nél adtam el. ;-) A P11 fogyasztásáról annyit, hogy városban 9-10 között mozog (sport légszűrő és sport gyertya van eddig benne), de ez elég "sportos" vezetés mellett. Országúton még nemnagyon van tapasztalatom, de 200-ra pikk-pakk felugrik autópályán. Az úlyabb Primera - ami jelenleg kapható a kereskedőknél - úgy tudom a P11-esnek csak a csinosított változata, túl sok újdonság nincs benne.

Apropó! A hétvégén mutatják be az új Primerát, tesztvezetés meg minden. Ott a helyünk!

Üdv Mindenkinek!