T. Champions
Pontosan szeretnélek idézni, ezt írtad:
"Az pedig, hogy ki mennyit reklamál, ki kérem magmank, hogy a Stojant is beleértve természetesen az egyik legtöbbet reklamáló csapattal azonosítanák a Kvárt."
Én már többször vitatkoztam kaposváriakkal különböző fórumokon. Biztos általánosításnak fog tűnni, de általában jellemző rátok, hogy nem olvassátok el figyelmesen a vitapartner szövegét, ugyanis olyat én nem írtam, hogy a legtöbbet reklamáló csapat a mezőnyben a Kaposvár. Újra átolvastam a hozzászólásaimat, amiket Neked címeztem. Ezek voltak azok a mondatok, amik a Klímáról, vagy a dumáról szóltak:
"Minden élvonalbeli gárdából tudnék ugyanis min. 3 olyan játékost említeni, aki végigszövegeli a meccseket, még a legegyértelműbb szituációkon is vitatkozva."
"A Szolnoknak (és a Kaposvárnak) más a játéka, köszönhetően a - nem csak általam - sokat emlegetett "szerb iskolának"
/mármint különbözik a játéka az eredeti szövegben előtte említett stílustól/
"(és ha megtörténne az a kisebbfajta csoda, hogy összekerülünk a döntőben-nem csak miattatok írtam csodát. Szóval, ha összekerülünk, szerintem nyugodtan írhatunk a TV csatornáknak, hogy nehogy eszükbe jusson közvetíteni a meccseinket, mert mindne kissrác eldobálja a kosárlabdát és fejvesztve menekül a sakkcsapotkba!)"
Ha esetleg arra gonoltál, hogy egyenlőségjelet húztam az Olaj és a Kaposvár játékstílusa között, azt továbbra is fenntartom. Nem akarom itt most elemezni a két csapatot, legyen elég annyi: az Olaj a meccsekre nevezett csapatában általában 4 délvidéki származású kosaras szerepel (a bő keretben +1), és szerb az edző is. A Kaposvárnál szintén 4 délszláv, és véletlenül az edző is Újvidékről (Novi Sad) való.
Megértem, hogy nincs időd, de úgy nincs értelme "beszélgetni", ha nem figyelsz arra, amit a másik mond.
Üdv