Törölt nick Creative Commons License 2002.05.06 0 0 9
Hát, idő még mindig nincs több, hiába lett este, úgyhogy csak gyorsacskán (allegretto quasimodo), és kicsit off: nem általánosítottam, csak egyetlen nevet ragadtam ki, természetesen (vagy kevésbé úgy), ezzel másokat nem akartam minősíteni.
A nevem nem nekrofíliával kapcsolatos, bár elismerem, SzM kapcsán akár jogos is lehet az ilyen asszociáció, de ez egy tőlem származó kifejezés magamról: közlékeny és kétértelmű (jobb esetben), valamint -mán. Mindegy, milyen, de kicsit -mán. Pl. scriptoman, de ezt nem szeretem, ha emlegetik. :-)
Most tényleg SzM-ről illene mondanom valamit, de így nem megy, késő este keresgélek majd a polcomon.
Értem a lovas hasonlatot, én valóbban szigorúbb vagyok (ennél fogva gyakrabban megalkuszom :-)), és csak remélem, hogy van mire, hogy olyan a logikám, hogy érdemes legyen.
A "mi nem fikció?" kérdésen még gondolkodnom kell, mit is kérdezel vele igazán, de egyébként nem zavar a fikció, örömmel tapicskolok benne gyermeteg lelkemmel, viszont csakis a művészet keretein belül és kedvéért.

Tibor

Előzmény: Sz. István (8)