Avass Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3282
(Egyre kevésbé) Tisztelt Champions!
Újból elolvasgattam az indexes hozzászólásaidat. Szerintem ne add ki bőrkötésben! Azt hiszem rájöttem, hogy mi a különbség kettőnk között. Te mindenki magyar kosárlabdacsapatot utálsz a kaposvárin kívül, míg én ellenfélnek tekintem Őket, akik szintén győzni akarnak. Te legszivesebben megsemmisítenéd a Paksot (különösen a "ruszki" Jurgilast, Cziglert, Mészárost, Sitkut, Fodorékat - ja, hogy ez már szinte az egész csapat?!). Egy kanál vízben megfojtanád a Szolnokot (hadd ne soroljam a "kedvenceidet"), és legszívesebben bezárnád az "istállójukba" a dombóváriakat. Azt hiszem, az általad említett fiataloknak Tőled is lenne mit (remélem minél kevesebbet) tanulniuk.
Az a legnagyobb vicc egyébként, hogy kaposváriként színészkedéssel és tisztátalan játékkal vádolod a kupadöntő két csapatát (is). A topicon jelenlévő "semlegeseket" megkérdezve valószínűleg a legtöbben vágnák e műfaj M.O.-i legnagyobbikának nevét. Egyébként az általad grál lovagokként beállított kaposváriak közül pl. Dzunics, és Filipovics nálam csak "mutogatós" melléknévvel rendelkezik, Szojanról + csitt!! (Egyébként már soxszor mondottam, Ő nálam sok mindenben kivétel, de azt azért megjegyezném: addig örüljetek, amíg rendsen, időben tudtok neki fizetni!)
Ja, és hogy örülj, én is nyalok 1 kicsit Fish-nek (és az ASE-nek). A TV-ben látható kupadöntővel ellentétben Nálam az év legszebb és legszínvonalasabb meccse az elődöntőben, szombaton lejátszott Körmend-ASE volt.

Várom válaszod, remélem megírod, hogy pl. a körmendieket miért utálod?!
Avass