Sziasztok!
Sajnos csak most kerültem net közelbe,ezért az első dolgom a hozzászolások elolvasása volt.
HANGSÚLYOZOM AMIT MOST IROK AZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉS SEM MEGBÁNTANI SEM ÓCSÁROLNI NEM AKKAROK VELE SENKI ITT JELENLÉVŐT.
Én mindkét nap ottvoltam Szolnokon,és ott is aludtuk 6 másik szúrkolótársammal együtt.Nálam a szolnoki B közép nagyon vezeti az ócsárolás(finoman)tetöfokát.(Itt nem az itteni korrekt topictársakra gondolok)Már az is elég durva volt,hogy a Körmend-ASE meccsen a Szolnok néhány(kb.50-100 fö)szúrkolója minket
ocsárolt,ahelyett,hogy a meccset nézték volna.
2.Váradi és kaposvári kollégája igencsak elfújta szerintem a mecset.EZT MAGA VÁRADI IS ELISMERTE KECSKEMÉTEN A MEKI PAKOLOJÁBAN.Ehez az esethez még annyi mondanivalom van,hogy tölünk aki ott volt az érezte magát annyira gerinces embernek,hogy egy újjal nem nyultunk hozzá a játékvezetö eltárshoz :).
3.Mi Szombat este megprobáltunk Szolnokon egy pihenő övezet zsák utcájában az autóban aludni,de ezt néhány szolnoki ismeretlen kolléga meghijusitotta.Sajnos.
4.Szolnoknak annyira kötelezö volt nyernie,hogy amikor szünetbe kimentem cigizni,akkor egy szolnoki idősebb emberke(állitólag vezető)annyit mondott nekem szemtől szembe,idézem szó szerint:
"Már annyi pénzt ráköltöttünk a kosárlabdára,hogy muszály nyernünk"
5.Ezeket az irásokat mind úgy követtem el,hogy én pl. Szolnokon is(maradjuk ennél)a festett arcu sráccal is elbeszélgettem(gondolom nem azért mert anyáztam össze vissza)úgy hogy elöször szombaton kötünk álltak a rendőrök és utána dumáltunk már mindkét oldalon.És a beszélgetésből az derült ki számomra,hogy akik ott kinn voltak,és a B közép tagja is nem egy két sör után,és szerintem az átlagos alatti iq-val rendelkezö egyének(itt nem a topic társakra gondolok,mert maximális tiszeteletem az övéké)Mint kedült ök csak általánositani tudnak.Ahogy(ha jól emlékszek Balázs,a festett arcú srác)is elmondta,annyi bajuk van a paksiakkal,hogy itt megverték öket a rendőrök.De ez mind azért történt,mert megütötték a paksi fő zsarut.
Na kb ennyit akkartam,de ez egy kicsit hosszura sikeredett.
EZ VOLT AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉS MÉGEGYSZER MONDOM NEM AKKAROK ÓCSÁROLNI SENKIT!!!!
Hajrá ASE!!!
És ahogy Fodor Peti is mondta nekem tegnap a bulin:LESZ MÉG EGY HOLNAPI NAP!