champions
2002.05.06
|
|
0 0
3238
|
Fodor Péter: - Rosszul kezdtünk, mi futottunk az eredmény után, ezt akartuk elkerülni. Mindent megtettünk, hogy fordítsunk, de ez nem csak rajtunk múlott. Remélem, a kosárlabda barátai között vannak olyanok, akik nem csupán egy csapat szemszögéb?l nézték a kupadönt?t.
Igen én független szemmel néztem a döntőt és igencsak szomorkodtam, hogy hova süllyedtünk. Kezdve Lapovval aki szinte minden meccset végigkáromkodik, hisztizik stb., a Vukicsevics két méteres hátraugrása eljátszva, hog yDavis faultolta – nevetséges ... ez a jó példa a fiataloknak? Kell ez nekünk?
A Paks – íg yrájátszani a faultokra a végén – sportszerűtlen – ezzel nem lesznek mártírok inkább mégjobban unszimpatikussá válltak.
Két igen csúnyán “játszó” csapat – alattomos faultok, szinészkedések, káromkodások... – ez nem visz előre.
Igencsak el kellene azon gondolkozni, hogy milyen játékosokat is igazolunk külföldről és a Fodor család megnyilvánulásainak következményeiről és kordában tartásáról, esetleg valamilyen féle szankcionálásáról.
( A bírok sokat tévedtek – ide-oda – de ettől függetlenül jól fújtak. Nagyon nehéz lehetett hisz a játékosok abszolute nem partnerek ebben – céljuk a káosz elérése, amivel a vereséget magyarázhatják... – Meg lehet nézni a tegnap esti Euroliga döntőt – a bírok mindent befújtak a stílus ugyan az volt, és ez biztató!!)
|
|